Apocalyptica разкриха сетлиста за Европейското си турне, включващо България

Pinterest LinkedIn +

Както Avtora.com вече съобщи, на 2 юни финландското челово трио Apocalyptica ще изнесе втори в кариерата си концерт в София. Събитието ще се състои в зала Христо Ботев като вече е известен сетлиста на звездите за предстоящото им турне, включващо 2 български дати.

19-те композиции, които българската публика би следвало да чуе на софийска сцена на 2 юни, благодарение на New Music Agency, а ден преди това - в Каварна, са от албумите "Plays Metallica" (1996), "Inquisition symphony" (1998), Cult (2000), "Reflection" (2003) и, най-вече, от "Apocalyptica". Едноименното на името на групата издание е последно към момента в дискографията й, излезе в края на януари 2005 г., а пилотният сингъл “Bittersweet” постигна огромен успех, не без помощта на други звезди на финландската рок сцена - Виле Вало от HIM и Лаури от The Rasmus.
 
Билети за концерта на Apocalyptica в София могат да бъдат закупени срещу 20 лв. единствено в мрежата на Ticketstream Bulgaria. От 29 май до 1 юни цената им ще е 25 лв, а в деня на концерта - 30 лв. Ограниченото количество от 100 билета от 15 лева се изчерпа само 5 дни след пускането им в продажба на 20 март.
 
В продажба са и Електронни билети (e-tickets), които могат да се закупят с дебитна или кредитна карта и да се разпечатат на домашния Ви принтер.
 
Купи билет ТУК.
 
Подробности за Apocalyptica и концерта им в София, както и заглавията от сетлиста на групата за Европейското й турне, което стартира на 25 май от Турция, могат да бъдат открити в официалния сайт на New Music Agancy.
Сподели.