"Apcalyptica" с нова дата на концерта си в Пловдив и специални гости "Solstafir"

Pinterest LinkedIn +

Концертът на финландските метъл челисти "Apocalyptica" в Пловдив ще се състои на 3 септември 2022 г. в Летния театър в града. Промяната на първоначално обявената дата 16 септември се налага поради появил се неотложен ангажимент на "Apocalyptica" в САЩ в средата на месец септември 2022 г.

Със смяната на датата на провеждане на концерта идва и супер новината за специалните гости на събитието. Това е постметъл формацията от Исландия "Solstafir". Те идват по покана на EvenTease за ексклузивно шоу у нас, без да имат планирани други участия в региона, освен в Пловдив и в Букурещ. 

"Solstafir" са смели експериментатори с уникален стил, променящ се през годините, но все пак с разпознаваемо звучене, с което си заслужиха специално място на съвременната метъл сцена. Групата притежава ярки идентичност и излъчване, с което се откроява от общия поток и трудно носи на стилови етикети. С фино чувство за музициране групата обогатява меланхоличния постметъл с мелодии, с които рисува експресионистични, силно въздействащи музикални картини с китарни линии, смразяващи със студенината на северния метъл.

През ноември 2020 г. исландците издадоха чрез "Season of Mist" седмия си студиен албум, озаглавен "Endless Twilight of Codependent Love". Песни от него, както и класически пиеси на бандата, ще бъдат включени в дългия над един час сет на изпълнението им в Пловдив.

Вече закупените билети за концерта на "Apocalyptica" са валидни за новата дата без нужда от презаверка. Всеки, който има закупен билет за дата 16 септември и няма възможност да посети концерта на новата дата, ще може да върне билета си и сумата по него ще му бъде възстановена. Нужно е да се изпрати мейл с копие на билета на [email protected] до 31 март 2022г.

Билети за концерта на "Apocalyptica" със специалното участие на "Solstafir" се продават онлайн на https://bit.ly/ApocalypticaPlovdiv2022 и с наложен платеж по куриер чрез заявка на 0886 33 33 67, а цената им остава същата до края на месец март 2022 г.
Сподели.