Анимационерите ще се включат в онлайн интервю

Pinterest LinkedIn +

Година след излизане на сингъла “Сноуборд”, АНИМАЦИОНЕРИТЕ издадоха и дългоочаквания втори албум, с краткото име “+”. След 7-годишно съществуване, многобройни изяви и награди, групата продължава да прави новаторската си електро-алтернативна музикална смес, с изключително подхождащите й ексцентрични текстове.

Интересните клипове като “Красива Лулу”, “Електро”, “Перката” и “Сноуборд”, причината за създаване на независимия лейбъл Жълта музика, и за изчезването му, както и други неизвестни около АНИМАЦИОНЕРИТЕ са повод за Музикално-информационния портал www.avtora.com, www.topsport.bg и www.news.bg да направят с момчетата едно от вече традиционните си онлайн интервюта.

Всякакви въпроси към групата могат да бъдат зададени от всеки и от всяка точка на света, чрез предварително подготвена за целта форма в един от трите сайта. Питания ще се приемат и по време на интервюто, като не се изисква допълнителна регистрация, което го превръща в своеобразен чат с артистите.

Интерактивната връзка с Гурко, Заека, Петър и Цецо ще започне в сряда, 04.02.2004 г. точно в 13:00ч., а продължителността на чата зависи изцяло от феновете.

Специално във връзка с интервюто е организираната и игра с въпрос относно Анимационерите, включен във формата: Кой подред от втория албум на Анимационерите е сингълът `+`?

Десет от участващите, дали правилен отговор, ще получат CD или МС с албума “+” на Анимационерите, любезно предоставени от издателите им – АвеНю Прадакшънс.

Печелившите ще бъдат изтеглени от групата в същия ден и имената им публикувани в www.avtora.com

Официален сайт на Анимационерите:
www.animacionerite.bg

Официален сайт на AveNew Productions:
www.avnp.com
Сподели.