Ангелите на Victoria's Secret ще навестят българския ефир в първите минути на 2013 година

Pinterest LinkedIn +

Шоуто Victoria's Secret 2012 ще бъде излъчено ексклузивно по bTV минути след настъпването на 2013 г. Ангелите на най-известната марка бельо ще нажежат страстите на 1 януари от 01:00 часа.

Зрителите ще имат възможност да проследят актуалното издание на едно от най-бляскавите модни събития в света и ще разберат какви са най-горещите тенденции на дамското бельо.

Едночасовият спектакъл, който се проведе през ноември 2012 г. в Ню Йорк, ще предложи изпълнения на най-известните имена в музикалния бизнес, ексклузивни кадри зад кулисите, интервюта от червения килим и, разбира се, най-красивите топмодели в света.


Сред 38-те ангели, които дефилират на подиума, са Миранда Кер, Алесандра Амбросио, Адриана Лима, Лили Алдрич, Барбара Палвин, Жасмин Тукс и други.

Шоуто ще покаже и изпълнения на живо на световноизвестни звезди като Джъстин Бийбър (Justin Bieber), Риана (Rihanna) и Бруно Марс (Bruno Mars).

Victoria's Secret е една от най-популярните световни марки. Ежегодното едночасово дефиле, което през годините изстреля на върха множество модни легенди, сред които Хайди Клум, Тайра Банкс и Жизел Бюндчен, е най-гледаното модно шоу в целия свят.

Сподели.