Андреа и Дичо в "Срещу новините" по БНТ1

Pinterest LinkedIn +

Сексапилната певица и актриса Андреа и бившият фронтмен на D2 Дичо, който също се изяви на големия екран, ще бъдат специални гости в студиото на шоуто на БНТ "Срещу новините" този уикенд.

Тази събота, 27 октомври, освен неустоимата Андреа, която скоро ще мине под венчилото с боксьора Кубрат Пулев, зрителите ще видят ексклузивни паранормални прогнози за резултатите от парламентарни избори 2013.

Врачки ще предскажат на живо в ефира изхода от изборите, както и ще направи ли някой коалиция с ГЕРБ, ще успеят ли БСП лидерите Станишев и Първанов да заровят червените пионерски брадвички и да сплотят електората си.

Тема на неделното предаване ще бъде "Кои са съвременните народни будители?". Двамата водещи - Играта и Косьо Лунгов, и гостите им ще търсят отговори на въпроси като има ли наши съвременници, които вървят по стъпките на народните будители; кои са героите на днешното поколение и след 100 години кои ще са личностите, които ще се прибавят към списъка на будителите.

Гостувайки в студиото на "Срещу новините", Дичо ще има възможността да разкрие подробности около своето парче към новия филм на Влади Въргала.

Гледай видео с Дичо>>

Сподели.