Анджелина Джоли снима любовен филм на Балканите

Pinterest LinkedIn +

Холивудската звезда Анджелина Джоли (Angelina Jolie), която в края на миналата седмица посети Сараево, съобщи, че още тази есен ще се завърне в региона, за да снима игрален филм.

Секссимволът ще направи своя режисьорски дебют, като все още няма информация дали възнамерява да се изяви и с роля в продукцията.

Очаква се в каста на лентата, чието действие ще се развива по време на войната в Босна и Херцеговина, да влязат предимно актьори от страните от бивша Югославия. 

По думите на самата Джоли, филмът ще бъде любовна история, като сюжетът ще разказва за млада двойка, която се среща непосредствено преди началото на войната (1992-1995), и за трудностите, пред които е изправена тяхната любов.


Анджи с бабите Лена и Мара в град Рогатица в източната част на Босна

"Бих искала да включа колкото се може повече участници в проекта и да науча колкото се може повече. Въпреки че действието ще се развива по време на войната, филмът е любовна история, а не политическа декларация", заяви звездата, която е посланик на добра воля на Върховния комисариат на ООН за бежанците.

Според сръбската преса, Анджелина ще пристигне в Белград на 3 септември, за да започне преговори с продуцентската къща "Абарит", която да реализира снимките на лентата.

Още от Анджи:

Сподели.