Анджелина Джоли отново бременна?

Pinterest LinkedIn +

Американският таблоид Star излезе с корица, от която става ясно, че холивудската звезда Анджелина Джоли е бременна. Ако новината бъде потвърдена, това ще бъде седмото поред дете в семейството на Джоли и Брад Пит, които имат три осиновени и три биологични деца.

Според изданието, позоваващо се на анонимен източник, Анджелина Джоли е в третия месец от бременността си, таткото Брад се е похвалил пред приятели, че бебето ще бъде момче, а 6-годишната им дъщеря Шайло вече е измислила име за най-новия член в семейството.

До момента информацията не е потвърдена от холивудското семейство. Подобна "новина" се появи преди година, но впоследствие се оказа, че не отговаря на истината.

Световноизвестната двойка полага големи усилия да опази личния си живот от медиите, което наскоро провокира и догадки, че Брад Пит и Анджелина Джоли са се оженили тайно по време на коледните празници през 2012 г.

Новината за евентуалната бременност на Анджелина е в унисон с обявеното неотдавна от нея намерение да си вземе дълга почивка от снимачната площадка и да се посвети на семейството.

Най-голямото им дете е 11-годишният Мадокс, който е осиновен, както и по-малките (8-годишни) Пакс и Захара. Първото биологично дете на двойката е дъщеря им Шайло, а през 2008 г. Анджелина роди близнаците Нокс-Леон и Вивиан-Маршлин.

Сподели.