Анджелина Джоли е смъртоносно красива като Maleficent в EW (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Disney пресъздава предисторията на Sleeping Beauty (Спящата красавица) в игралния филм Maleficent (Господарката на злото) и Анджелина Джоли изглежда като перфектния избор за главната роля.

Актрисата се превъплъти в образа на злата магьосница за списание Entertainment Weekly, където беше публикувана снимка с дъщеря й Вивиан, която също участва във фентъзи лентата.

Малката Пит, която е родена през 2008 г., е в ролята на принцеса Аврора - героиня, която във филма е изиграна също и от Ел Фанинг. 

"Мисля, че е забавно за децата ни да имат роли с нас на снимачната площадка, но не и да бъдат актьори. Целта ни с Брад изобщо не е такава", коментира Анджи пред списанието и добавя: "От друга страна, други 3-4-годишни не биха ме доближили. Трябваше да е дете, което ме харесва и което не се страхува от рогата, очитe и ноктите ми. 

В мартенския брой на Entertainment Weekly актрисата говори и за подхода си към героинята.

"Въпросът не беше как може да се забавляваме с такъв злодей, а какво прави хората зли, гневни, агресивни и злобни. Какво толкова се е случило на Maleficent?"

Предстоящата интерпретация на приказката за Спящата красавица се очаква в кината от 30 май 2014 г. В нея участват още Шарлто Копли, Джуно Темпъл, Питър Капалди, Сам Райли, Миранда Ричардсън и др.

Сподели.