Алекс Прояс е режисьор на нов sci-fi сериал от ABC

Pinterest LinkedIn +

Алекс Прояс е поредният филмов режисьор, който преминава към телевизионните продукции със sci-fi сериала Evolvе, зад който стои ABC.

Новата поредица е продуцирана и написана от сценариста на Eureka (Еврика) - Джейми Паглиа, и е базирана на трилогията фентъзи романи Toxic City.

Историята се фокусира върху поставения под карантина Лос Анджелис, в който хората са еволюирали и са придобили свръхестествени способности, което води до издирването и залавянето им от правителството.

Последният филм, режисиран от Прояс, беше Knowing (Пророчеството) с Никълъс Кейдж (Nicolas Cage), който излезе през 2009 г. След него режисьорът беше ангажиран с амбициозния проект Paradise Lost, който изненадващо беше спрян от Legendary Pictures.

През май месец името на Алекс Прояс бе спрягано и за приключенското фентъзи Gods of Egypt, за който обаче все още липсва допълнителна информация.

Междувременно Прояс работи и по други два филма - романтичната комедия Sydney Unplugged и sci-fi драмата The Unpleasant Profession of Jonathan Hoag, които се очаква да излязат през 2013 г.

Сподели.