Актьор от "Спасители на плажа" осъден за намушкване на жена

Pinterest LinkedIn +

Актьорът Джереми Джаксън (Jeremy Jackson) от хитовия сериал с Дейвид Хасълхоф (David Hassellhoff) Baywatch (Спасители на плажа) ще лежи в затвора за нападение на жена. Инцидентът, при който актьорът наръгал с нож жертвата си, се е случил през 2015 г. в Ел Ей.

Джаксън (Jeremy Jackson) е бил осъден на 270 дни затвор и пет години пробация, като е избегнал присъда от седем години, след като е приел офертата на обвинението. В рамките на рехабилитационния период, който също облекчава присъдата му, Джаксън ще трябва да посети 52 срещи на хора, които имат проблеми с гнева, както и същия брой събирания на анонимни алкохолици. Ако изпълни условията за рехабилитация, обвинението към Джаксън по криминалното дело може да бъде сведено до простъпка.  

В "Спасители на плажа" 36-годишният актьор изпълнява ролята на Хобъл, синът на Мич Бюканън (изигран от известния холивудски актьор Дейвид Хасълхоф). Самият Джаксън е признавал, че по време на снимките на телевизионната поредица е имал проблеми с наркотиците. Той обаче твърди, че е излекувал зависимостта си и от 2000 г. нататък вече е чист.

Въпреки това животът му не е безоблачен През 2008 г. се забърква в секс скандал с порно актрисата Скай Лопес (Sky Lopez). Тогава той обяснява, че е бил принуден да предаде касета с пикантно съдържание на представители на Лопес, които го заплашвали. През 2012 г. пък се ожени за приятелката си Лони Уилисън (Loni Willison), но две години по-късно двойката се раздели.

Сподели.