Adult Entertainment Expo 2013 - победителите

Pinterest LinkedIn +

22-годишната Лили Картър и два пъти по-възрастният Стивън Сейнт Кроа станаха големите победители на 30-тото юбилейно издание на Adult Entertainment Expo 2013, след като бяха отличени с титлите за Най-добра актриса и Най-добър актьор на годината.

Лили Картър спечели надпреварата с играта си във филма Wasteland, донесъл признание и на Греъм Травис (Graham Travis) в категориите Най-добър режисьор и Най-добър редактор, а освен това оценен и като най-добрата драматична лента в тазгодишното състезание.

Кроа пък получи приза Най-добър актьор на годината в порноиндустрията с ролята си във филма Torn (New Sensations Couples), оценен и като Най-добър романтичен рилийз на годината.

Това е пореден успех на Стивън Сейнт Кроа, който получава първото си признание от AVN наградите още през 1994 година. Тогава актьорът поделя статуетката с колежките си Роксан Блейз и Кристъл Уайлдър в категорията Най-добра сцена на групов секс във филма A Blaze Of Glory.

Стивън Сейнт Кроа, който през 2005 е въведен в AVN Hall of Fame, е известен и като първия мъж, подписал договор с една от най-големите продуцентски компании в бизнеса с филми за възрастни - Vivid Video (през 1996 г.). Президентът на компанията Стивън Хърш предвидливо застрахова гениталиите на порноактьора за 1 милион долара.

Като Най-добра секс касета на известна личност беше определено видеото със заглавие Octomom Home Alone. Неговата героиня - Надя Сюлейман - е майка на 14 деца, заченати инвитро, 8 от които са близнаци. "Октомамата", определяна от някои медии като психически нестабилна, затвърди скандалната си слава на стриптизьорка именно след записването на въпросната секскасета.


Традиционно AVN връчи и множество други награди в различни категории като най-добър образователен филм (Belladonna’s How to: "Fuck!"), Най-добър аматьорски сериал (College Rules) и др.

Пълния списък с всички победители в AVN Awards 2013 може да видите тук.

Сподели.