Адам Сандлър изпаднал в конфузна ситуация на нудистски плаж в Испания

Pinterest LinkedIn +

Актьорът Адам Сандлър наскоро изпаднал в доста конфузна ситуация, за която разказа при гостуването си на Джими Фалън в телевизионното предаване "The Tonight Show".

По време на снимките на новия си филм "Hustle" в Испания Сандлър решил да се възползва от възможността да поплува в Средиземно море. Водата била толкова приятна и актьорът изпитал такава наслада от плуването в солената вода, че се увлякъл и ненадейно се озовал на нудистки плаж.
 "Там всички се чувстваха толкова добре и на никой не му пукаше, че всички са голи. Имаше и по-възрастни хора. Млади, стари... хора, които изглеждат добре, и хора, които не изглеждат толкова добре... Не им пука. Просто се чувстват комфортно" - казва Сандлър пред Фалън.

Обстановката вдъхновила Сандлър да се присъедини към купона, за да се почувства и той като тях "удобно и уверено". Актьорът съблякъл банския си под водата и се опитал да събере кураж, за да се присъедини към нудистите. В края на краищата обаче се отказал (може би след като се е сетил, че дори и там не е изключено да дебнат папараци).

Междувременно обаче банският костюм на звездата от "Дърти хлапета" бил отплавал и той не е могъл да го обуе отново. Бедата е, че от прекалено солената вода всички подвижни части на тялото му неволно изплували на повърхността. Как завършва тази комична ситуация - чуйте сами подробностите, които ни е неудобно да преразкажем:


Сподели.