Activision издава Kinect игра по Teenage Mutant Ninja Turtles за Xbox 360

Pinterest LinkedIn +

Обявената в края на юни 2014 година официална видеоигра по предстоящия филм на Майкъл Бей Teenage Mutant Ninja Turtles – top-down 3rdP 3DS ексклузивен brawler, разработван от парижкото студио Magic Pockets – няма да е единствената, която Activision смята да издаде паралелно с кино премиерата на лентата през август 2014.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Training Lair е алтернативата за Xbox 360 потребителите с Kinect, които си падат по игрално преживяване тип Fruit Ninja Kinect, чието съществуване излезе на светло благодарение на Xbox Achievements.

От Activision все още не са обявили играта, така че не е ясно кое студио работи по нея, но специализираните медии разпространиха няколко скрийншота от заглавието, даващи известна представа за визията и геймплея (ти си нинджа, чиято цел е да събира точки, като размахва координирано ръце пред екрана).

Освен с овладяването на необходимата техника за постигането на успех в Training Lair играчите ще бъдат възнаграждавани и с точки, при това доста по-щедро (до 40 точки), при споделянето на снимки във Facebook.

Сподели.