Мегън Трейнър представи “No Excuses” - новия химн на жените

Pinterest LinkedIn +

"No Excuses" e пилотен сингъл от предстоящия трети студиен албум на Мегън Трейнър. Енергичното парче с прилепчива бас линия, китарен риф и динамичен бийт завладява и с посланието в текста: "Your mama raised you better than that". Носителката на "Грами" е съавтор на песента заедно с композиторите JKash и Ендрю Уелс. 
Това 

"Щастлива съм, че толкова много жени се обявиха публично за справедливост и равноправие. Исках да напиша песен, която да е въздействащ химн за нас жените. Понякога хората си позволяват да ми говорят разни неща, само защото от 4 години съм в бизнеса, така че написах тази песен и за тях. Това е моята модерна версия на "R-E-S-P-E-C-T" (класическият хит на Арета Франклин, превърнал се в неформален химн на жените по света). Всичко се свежда до две основни неща: равенство и доброта между хората", казва певицата при премиерата на песента.

Мегън Трейнър представи и официалното видео с режисьор Колин Тили. Динамичният монтаж и наситени цветове във видеото чудесно визуализират песента, а изпълнителката е по-уверена и харизматична от всеки друг път.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.