99 Ninjas

Pinterest LinkedIn +

Име: 99 Ninjas Жанр: Екшън Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

Вашият учител е изчезнал, кланът ви е заличен, а момичето ви е отвлечено... Вие сте последният от 99-те нинджи! В ролята на наемен убиец ще трябва да преминете през множество битки.

Използвайте удивителните си умения на нинджа и се отървете от всички кланове, които се опитват да ви измамят и предадат. Овладейте тъмното изкуство на боя и използвайте меч, шурикен, кука и магия! Накрая ще трябва да се изправите с всички сили срещу най-големия си опонент - злия Шан-Пу!

Наистина има нещо много вълнуващо в комбинацията умения, атлетизъм и мечове. Това винаги кара кръвта ни да кипи, когато става въпрос за нинджи. Като се замислим, прокрадванията, скоковете и битките са почти всичко, което съвременните игри притежават, а в 99 Ninjas тези елементи са уловени много успешно.

Нашият главен герой Канджи се движи светкавично и напомня скоростта на един от най-известните в гейминг средите – Соник.

Освен да тича бързо, Канджи може да си помага и със захващаща се кука. Тя се активира, когато натиснете "нагоре" на джойстика си или "2" - по време на скок, което ви позволява да изминете големи разстояния, използвайки тласъци, чрез които се прехвърляте на по-горните нива. Заедно с куката имате и уникалната дарба да се задържате върху вертикални повърхности, а това означава, че сте много добре подготвени за по-трудните и големи нива на играта.

При сблъсък с враговете си ще забележите, че въпреки шурикена, магията и меча, няма да е толкова лесно да победите, тъй като Нинджроидите могат добре да избягват атаките ви. 

В 99 Ninjas GLU са успели да нацелят много добре основите на движенията между отделните нива, дръзкия хумор и стилната визия. Всички тези качества на играта я правят очарователна и едва ли ще можете да се сдържите да не си я изтеглите!

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0055 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

 

Сподели.