96-годишна действаща проститутка влезе в Книгата на рекордите на Гинес

Pinterest LinkedIn +

Нов рекорд... за най-възрастна действаща проститутка ще влезе тази година в Книгата на Гинес.

96-годишната Мили Купър от Лас Вегас се предлага в няколко интимни сайта срещу 1200 долара на вечер, като на година тя изкарва 50 000 долара.Определящ високата цена е богатият й опит, който се оказва по-привлекателен от младите и красиви дами в бранша.

До момента Мили е спала с 3 500 мъже на възраст между 29 и 99 години. Освен това нейни клиенти твърдят, че тя е доста запазена за възрастта си. 

Тайната на Мили за това да бъде толкова желана, е нейната диетата, която включва прясно мляко и извара. За да не се претоварва, възрастната проститутка приема само по двама клиенти на седмица и споделя, че работи "за кеф" и никога не се е насилвала. 

Мили Купър е родена през 1915 година в Англия. На 26 години се омъжва за американец и заминава с него за Лас Вегас точно по време на Втората световна война. Мъжът й обаче е призован в армията и изпратен на фронта в Европа, където загива през 1944 година.

Британката остава вдовица в години на световна криза, глад и несигурност, което я принуждава да започне да проституира. Впоследствие се издига до "мадам" в собственото си заведение, като за нея работят още десет жрици на любовта.

През 1955 година тогава 38-годишната Мили отново се омъжва и тя взема решение да се оттегли от занаята. През 1978 година вторият й съпруг също умира и само 2 години след това тя отново започва да работи като проститутка, което продължава да прави и до днес.

Сподели.