8000 в "Острова на изкушението" до момента

Pinterest LinkedIn +

Четири дни след старта на кастинга за новото шоу "Островът на изкушението" общият брой кандидати за участие в луксозното риалити е 8 150, съобщават от Нова телевизия.

Записването за участие в шоуто чрез онлайн попълване и изпращане на анкетна карта е първият кръг от кастинга, който ще продължи до 29 юни. След това одобрените кандидати ще минат през още два кръга, като до средата на месец август ще стане ясно кои са четирите двойки и 26-те самостоятелни участници, които ще се включат в "Острова на изкушението".

"Радвам се, че току-що открих перфектната двойка, преглеждайки анкетните карти – той е на 27 години, тя – на 32. Заедно са от 3 години, чувствата им наистина са дълбоко и това се разчита във всеки ред от техните отговори. Трябва да призная, че фокусът в момента е върху подобни кандидати" – коментира главният редактор на шоуто Николай Николов.

До момента в записването на двойки жените са четири пъти по-активни от мъжете. Най-голямата възрастова разлика сред партньори в двойка е девет години. Най-младата двойка, заявила желание за участие, е от младежи, които са на по 18 години.

Най-много чуждестранни посещения на сайта за записване има от Испания (близо 600 души), следвани от Германия (479) и Великобритания (235).

Попълването на анкетни карти за участие продължава до 29 юни.
Сподели.