7 безплатни музикални приложения, които ще обогатят смартфона ви

Pinterest LinkedIn +

Spotify и Shazam вече са задължителни иконки на дисплея на почти всеки смартфон. Какво знаете обаче за приложенията Freegal Music, Jango и Quello Concerts например?

Вие сте музикални изследователи, а смартфонът ви служи за компас? Ето няколко БЕЗПЛАТНИ предложения, които ще ви заведат до съкровището. Не са изключени срещи с пирати. Също така ще е нужно да се въоръжите с обилно количество запаси от мобилна памет и wi-fi достъп. Нека пътуването из app store-овете започне сега! Обещавам да ги хванете всичките! Не, не Покемони.. музикални приожения.

 

Quello Concerts

Quello Concerts безплатно приложение

Ако освен да слушате искате и да виждате как се ражда музиката, Quello Concerts е задължително допълнение към колекцията ви от музикални приложения. Можете да гледате различни концерти и документални филми във всеки от любимите ви жанрове.

 

 

Freegal Music


Това приложение за свободно и легално сваляне на музика ви предоставя избор сред колекция от около 9 милиона MP3 файла от локалната ви библиотека. "Локална библиотека" не трябва да ви притеснява – Freegal Music съдържа колекция от изпълнители от цял свят.

 

MusixmatchMusixMatch безплатно

Обичате да си правите караоке пред огледалото? Musixmatch може да се похвали с най-големия каталог от текстове на песни. Освен това приложението прави възможно слушането на песни от собствената ви библиотека със съответния синхронизиран към тях текст. 

 

Soundcloud

SoundCloud безплатно приложение

Ако съществува общество на мъртвите (и живи) музиканти, то това е Soundcloud. Чрез приложението можете не само да откриете, за слушате и да следвате нови изпълнители, но и да оставите и вашата следа – като записвате и споделяте собствени аудио файлове.

 

Jango

Това приложения има претенциите да бъде най-добрата радио платформа, която се предоставя на потребителите напълно безплатно. И може би тези претенции наистина имат покритие. Освен лесен, Jango е и много социален начин да слушате музика. Слушайки любимите си песни ще получавате музикални предложения от други потребители, споделящи вкусовете ви.

 

Spotify

Spotify безплатно приложение

Ако можете да преглътнете обилното количество реклами и ограниченото скипване на песни в безплатната версия, Spotify ви предоставя доста богата музикална библиотека, в която можете да търсите песни, албуми, плейлисти или жанрове според настроението си. Слушайки албум, можете да го запаметите за по-лесно намиране следващия път. Ако пък обичате да смесвате различни изпълнители, можете да си съставите собствена плейлиста.

 

Shazam

Shazam безплатно приложение

"Оооо, толкова обичам тази песен! Как се казваше, сещаш ли се? На онази певица?"... Един невинен въпрос, цяла вечност главоблъскане само и единствено заради името на някаква си песен? Изтеглете си Shazam (безплатно!) и спестете от времето и запасите си от хапчета за глава. Приложението разпознава песни и телевизионни предавания само за секунди.

Сподели.