50 Cent няма спиране, обяви още един филмов проект

Pinterest LinkedIn +

Американският рапър 50 Cent (Curtis James Jackson III) обяви заглавието и първите детайли за следващата продукция, с чиято реализация ще се заеме. Озаглавен The Pursuit, филмът отново е в криминалния жанр и се разработва от неговата собствена продуцентска компания Cheetah Vision Films в сътрудничество с Emmett/Furla Films, а с режисурата му се е заел Джеси Тереро (Jessy Terrero).

Филмографията на родения в Доминиканската република Тереро включва четири пълнометражни продукции, в това число комедията Soul Plane, издадения през 2010 година Gun с 50 Cent и предстоящия Freelancers, който е на етап постпродукция с планирана премиера през 2012 година.

Освен 50 Cent, във Freelancers участват Робърт де Ниро и Форест Уитакър, а в допълнение към игралното кино, Тереро от години се изявява като режисьор на видеоклипове и най-вече тези на 50 Cent. Иначе казано – двамата колаборират един с друг отдавна, познавайки добре маниера си на работа.

Сценарият на The Pursuit е написан от Мат Джонсън (Torque, Into the Blue) и проследява развитието на взаимоотношенията между ченге (50 Cent ) и престъпник, които се съюзяват в преследването на избягал банков крадец - всеки от тях воден от лични мотиви в търсене на отмъщение. На пътя на двамата застава шефът на полицията, решен да им попречи да убият въпросния, за да може лично да го предаде на правосъдието.

Стартът на снимките на филма е планиран за февруари 2012 г. с първа снимачна локация в Луизиана. Подобно на останалите филми на Cheetah Vision Films, и The Pursuit ще бъде разпространен по кината от Lionsgate, тъй като двете компании са обвързани с договор за 10 продукции.

Сподели.