5 сексапилни българки в летния двоен брой на "Номер 69"

Pinterest LinkedIn +

100 страници с 4 големи фотосесии, в които са заснети 5 секси-момичета, съдържа новият, четвърти поред, брой на мъжкото списание "Номер 69".

Лятното августовско издание вече е на пазара в цялата страна. 

На корицата са моделите Ваня Ханджиева и Велислава Иванова, призьорки от редица конкурси за красота. Двете позират в гореща фотосесия пред обектива на Вили Каймаканова в екстериора на петзвездния бургаски хотел "Приморец".  
 
На плаката на списанието освен тях е и 19-годишната танцьорка от столичния клуб Night Flight Даниела Дамянова. Нейната фотосесия е реализирана от Петър Тодорински на сцената на популярното заведение, лидер на нощния живот в София. Даниела е едно от откритията на списанието и беше участничка в рубриката Miss 69, за която се гласува в сайта му на адрес www.nomer69.com. 
 
 
Другите големи сесии в двойния брой са на варненката Лидия Петкова, притежателка на феноменален естествен бюст, и на студентката по журналистика Боряна Борисова. Те са заснети съответно от Боби Решовски и Анатолий Иванов на варненския плаж "Рапонги" и в столичния бар "Бизаро". 
 
Интервюто на броя е с Тони Стораро, който за пръв път демонстрира по-сериозно самочувствие и уверено заявява: "Аз съм кралят на поп-фолка". В секцията Star 69 с кадри от най-новите си фотосесии, заснети от Петър Тодорински, гостуват тв водещите Лора Георгиева ("Така го правят жените", ББТ) и Елена Станулова ("На кафе", Нова тв), топмоделът Евгения Петканска, както и Николета Лозанова в комбина с любимата си стилистка Христина Тушева.
 
Сред гвоздеите в броя е класацията на най-впечатляващите автомобили, притежавани и шофирани от българи у нас. Между тях, освен емблематичното "Бугати" на Румен Гайтански, са още модели на SSC, Dodge Viper, Rolls-Royce Drophead Coupe и др. 
 
Сподели.