5 изненадващи ерогенни зони, които си заслужава да изследвате

Google+ Pinterest LinkedIn +

Човешкото тяло е своеобразен сноп от нерви, очакващи да бъдат стимулирани. Единственото, което трябва да знаем, е къде са вълшебните зони, предизвикващи удоволствието, без което животът би бил толкова скучен и неприятен, нали?

Всъщност според сексолози една от най-често допусканите грешки в леглото е именно пренебрегването на ерогенните зони. Това определено прави на пух и прах желанието ни да преживеем нещо наистина разтърсващо и се налага да се задоволим с обикновен полов акт. Никой не иска това, нали?

И тъй като популярните са ни добре известни, в тази статия ще ви запознаем с 5 ерогенни зони, за които може би не сте предполагали, че са такива.

Уши

Еднакво силна ерогенна зона както при мъжете, така и при жените. Знаете ли, че там се намират повече от 100 чувствителни точки? С палец и показалец докосвайте леко нежното място, свързващо ухото с главата.

Носът

Хм… Ето това е изненада! Оказва се, че в тази зона са концентрирани изключително много нервни окончания. И въпреки че е странно, това е абсолютно реална ерогенна зона. Опитайте!

Вътрешната част на бедрата

Докосване по вътрешната част на бедрото може да възбуди всеки. Ефектът се обяснява с това, че тази зона е много близо до същинската ви цел.  

Тил

Това е една от най-чувствителните части на тялото ни. Започнете с романтичен масаж и продължете с нежни целувки, а за финал - леко захапете. Ще останете доволни от въздействието, което ще предизвикате.

Мозък

Да, никой не се е съмнявал, че умът е източникът на най-силното удоволствие. Нещо повече, той се слави с това, че е най-важният сексуален орган, особено при жените. Всичко започва там и ако успеете да стимулирате първо него, всичко ще е много, много по-лесно. Предразположете партньора си с романтична атмосфера, музика и комплименти. Кажете му колко го желаете, дайте воля на въображението си - накарайте половинката си да изгуби търпение.  

Сподели.