5 безплатни мобилни приложения, които всеки киноман трябва да има

Pinterest LinkedIn +

Най-изкушаващите мобилни приложения за филмови маниаци, в които ще откриете всичко – от трейлъри и премиерни дати до онлайн стрийминг. Те са удобни, живеят във вашия мобилен телефон, а най-хубавото е, че са съвсем безплатни.

Филми онлайн: Show Box

Show Box Мобилно приложение

Show Box е безплатно приложение за онлайн стрийминг на филми и телевизионни продукции. Няма да го намерите в Google Play, но можете да си го свалите съвсем безплатно от официалния сайт. Потребителите по цял свят нареждат Show Box сред най-добрите безплатни Android приложения за гледане на филми онлайн.

Освен версия за мобилни устройства Show Box има и вариант, който можете да свалите и ползвате на PC. Към онлайн стрийминга пък се добавя и възможността да си свалите филми, които да гледате офлайн. 

 

Програма на кината: Cinexio

Cinexio Мобилно приложение

Cinexio е българско безплатно приложение, което дава бърз и лесен достъп до актуалната програма на всички кина в България, както и възможност да си резервирате билет за прожекцията, която сте си избрали.

Освен лесно и удобно филтриране на филмите по ден, кино и жанр, можете да ги подредите и по азбучен ред, популярност и рейтинг, да ги споделите с приятели чрез социалните мрежи, да препратите кода за резервация с sms и още куп други полезни неща.

 

Всичко за кино и телевизия: IMDb 

IMDb Мобилно приложение

Едва ли има нужда да ви убеждаваме, че IMDb е най-добрият вариант за бърз и лесен достъп до всякаква информация в света на киното, сериалите и филмовите фестивали. Трейлъри, новини, снимки – всичко, което ви вълнува за любимите ви продукции и актьори, се появява първо в IMDb.

Мобилното приложение е достъпно в Google Play напълно безплатно и можете да го свалите във версия за iPhone, Android, iPad, iPod или WP7. 

 

Филми онлайн: Cinema Box

Cinema Box е приложение за Android устройства, което позволява гледането на филми онлайн. Можете и да си ги свалите. Освен това Cinema Box поддържа Google Chromecast, което позволява да прехвърлите картината на по-голям екран, например на телевизора си.

 

TV Програма

ТВ Програма е едно от най-удобните приложения, ако сте решили да заложите на телевизията. Предлага бърз и лесен достъп до пълна и актуална програма на телевизионните канали, излъчвани в България.

Може да бъде свалено напълно безплатно в Google Play и е съвместимо с всякакви устройства. Потребителските отзиви за приложението са повече от положителни, а и се актуализира редовно.

Сподели.