4500 купонясваха с Ъпсурт

Pinterest LinkedIn +

Вечерта на 22-ри октомври, около 4500 души купонясваха в столичния Зимен дворец за концерт на популярното хип хоп трио Ъпсурт.

По време на над тричасовото шоу, на сцената преди хедлайнерите се изявиха Стоян Раянов Я-я и испанката Мала "Лошата" Родригез.

Преди музикалната част, на входовете на залата за първи път в България достъпът за концерта се осъществяваше посредством специален контрол на входовете с лаптоп-и и баркод четци на професионалната система TicketStream.


Стоян Раянов Я-я Снимка: Avtora.com

Тематично, всеки влязъл на територията на Зимния дворец имаше възможността да се почерпи безплатно с чаша топло кафе с марката Nescafe "3 in 1". В залата, впечатляваща  сцена с три големи екрана допълваше отличната визия за шоуто.


Мала Родригез Снимка: Аvtora.com

Стоян Раянов Я-я откри концерта, който започна малко след 21:00 ч. и доста след предварително анонсирания час. След него зрителите имаха възможността да чуят фамозната Родригез, която в комбинация с тъмнокож MC по всебщо впечатление предложи приятен испански хип хоп, но сетлиста й се оказа доста по-дълъг от необходимото, коментираха фенове на Ъпсурт.


Ъпсурт Снимка: Avtora.com

След испанците на сцената излязоха и дългоочакваните хедлайнери. В шоуто  на Ъпсурт участие взеха екс вокалиста на Д-2 Дичо, DJ Данте (Фючьр Шок), Лора Караджова, Я-я и естествено Галя от КариZма.

Хип хоп триото изпълни голяма част от своите хитове, но безпорно най-голямо въодушевение сред публиката отбелязаха "Колега" и "3 в 1". Последната, малко преди полунощ, беше изпълнена повторно и на бис, с което концертът беляза своя финал.

Организатори на шоуто бяха Free Agents и Агенция Прима.


Ъпсурт Снимка: Avtora.com

Сподели.