300: Rise of an Empire с епичен и кървав дебютен трейлър (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Дългоочакваното продължение на фентъзи екшъна 300 - 300: Rise of an Empire, който беше сниман в България, се сдоби с първи официален трейлър.

Въпреки че режисьорът на първата част Зак Снайдър (Zack Snyder) реши да се заеме с Man of Steel (Човек от стомана), изглежда наследникът му Ноам Муро (Noam Murro) е използвал същите методи за изграждането на визията на филма.

Сюжетът на 300: Rise of an Empire отново е базиран на комиксите на Франк Милър и разказва за морските битки между гръцкия генерал Темистокъл срещу персийските войски на Ксеркс, водени от жената-командир Артемезия.

Макар действието да се развива горе-долу по същото време като действието в 300, Джерард Бътлър (Gerard Butler) няма да изиграе ролята на култовия спартански цар Леонид I в продължението.

В актьорския състав обаче отново участват Лина Хеди (Lena Heady), добила много голяма популярност с участието си като кралица Церсей в Game of Thrones (Игра на тронове), и Родриго Санторо (Rodrigo Santoro), които ще си партнират още с Ева Грийн (Eva Green), Съливан Стейпълтън (Sullivan Stapleton), Джак О'Конъл (Jack O'Connell) и др.

300: Rise of an Empire се очаква в кината от 7 март 2014 г.


Сподели.