30 от най-смешните фотобомби на животни, които сте виждали

Pinterest LinkedIn +


Фотобомбите може и да изглеждат като нов феномен, но съвсем не са нещо невиждано и нечувано в миналото. В действителност, тази практика съществува откакто има и фотография, а един от най-известните "фотобомбаджии" на XX век е Ролън Стюарт, който обичал да се появява изневиделица в кадър в целия си блясък и колорит (визираме перуката в цветовете на дъгата, откъде идва и прозвището му Rainbow Man) на спортни събития, предавани на живот.

В наши дни ежесекундно се произвеждат стотици или дори хиляди селфита по цял свят, а мобилните устройства с вградени камери позволяват на човек да се снима буквално във всеки момент, от всевъзможни ъгли и на всяко място, на което се намира. Затова и не е никак чудно, че фотобомбардирането се превръща в абсолютно обичайно явление, в което съвсем не са въвлечени само хора, но и животни (и нямаме предвид само котки).

Коне, жирафи, делфини, щрауси, лами, кучета и дори морски костенурки – в тази галерия ще прихнете да се смеете при вида на всевъзможни бозайници, риби и птици, превърнали иначе напълно баналните снимки в чиста проба забавление.

Сподели.