25 януари TV с Avtora.com - "Хакери"

Pinterest LinkedIn +

Един от най-ранните филми на холивудския секссимвол Анджелина Джоли (Angelina Jolie) можете да гледате тази вечер на малкия екран.

"Хакери" е от далечната 1995 година и разказва за компютърен гений, който има наложена забрана от ФБР да се докосва до PC до навършване на пълнолетие, след като преди години прониква в мрежата на Уол Стрийт и създава финансов хаос.

Главната роля е поверена на изгряващия Джони Лий Милър (Johnny Lee Miller), който очевидно си е прекарал добре в компанията на Джоли, след като почти веднага след края на снимките, се жени за нея.

Това е първият брак за популярната звезда, който обаче трае едва три години. Иначе в актьорския състав личат още имената на Матю Лилард и Лорейн Брако, а режисурата е дело на британеца Иън Софтли, за когото това е едва втори филм в това амплоа.

Въпреки че не е особен финансов хит, лентата поне загатва за сериозния потенциал на Джоли и като цяло е доста приятно 90-минутно занимание в студената януарска вечер.

Не пропускайте - 21:00 по Диема 2!

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.