21 декември TV с Avtora.com - Survivor 4 - финал и "Танго и Кеш"

Pinterest LinkedIn +

Тази вечер любителите на риалити форматите ще могат да проследят финалната битка в четвъртото издание на Survivor.

За краен успех ще спорят безработният Георги Кехайов, лекоатлетката Ива Пранджева и стюардесата Людмила Димитрова. Прякото предаване по bTV започва в 20:00 часа, а кой е победител в новия сезон на Survivor, ще стане ясно около два часа по-късно.

Лентата ще зарадва най-вече почитателите на стойностните екшъни, но дори и да не сте от тях, едва ли главните действащи лица ще ви оставят да скучаете.

Главните роли са поверени на Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone) и Кърт Ръсел (Kurt Russell), които са две своенравни ченгета със свой собствен подход към случаите и непрекъснато са в жестока конкуренция.

Когато обаче, двамата са обвинени в престъпления, които не са извършили, им се налага да обединят усилия, за да бъдат оневинени.

В актьорския състав се подвизава и младата Тери Хачър, която за далечната 1989 година все още е твърде далеч от последвалата я слава, най-вече с участието й в "Отчаяни съпруги".

В екшън комедията имаме всичко - и взривни сцени, и солидно количество хумор и не по-малко сексапил, така че ако искате да се заредите с настроение, това е вашата вечер...

Не пропускайте: 22:00 по Диема!

Сподели.