2 патлака (2 Guns)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2013, 109 мин. Режисьор: Балтазар Кормакур Сценарист: Блейк Мастърс С участието на: Марк Уолбърг, Дензъл Уошингтън, Бил Пакстън, Джеймс Марсдън, Едуард Джеймс Олмос, Пола Патън и др. Екшън, комедия

За филма:

Екшън комедията 2 Guns е новата лента на режисьора Балтазар Кормакур, когото повечето от вас вероятно свързват със заглавия като Contraband и Inhale. Лентата е базирана на едноименната графична новела на Стивън Грат, а сценарист е Блейк Мастърс, познат с работата си над сериалите Brotherhood и Law & Order: LA.

2 Guns постигна впечатляващи резултати още през първата седмица след американската си премиера, превръщайки се в една от най-доходоносните ленти на годината.

Това съвсем не е изненадващо, като се има предвид, че главните роли са поверени на двукратния носител на "Оскар" Дензъл Уошингтън (Training Day, Flight) и номинирания за отличието на Академията Марк Уолбърг (Ted, Pain & Gain), с когото Кормакур работи в предишния си филм Contraband. Към актьорския състав на 2 Guns се присъединават още Бил Пакстън (Haywire, Hatfields & McCoys) и Джеймс Марсдън (Bachelorette, Death at a Funeral).

Историята:

Агент Боби Тренч (Дензъл Уошингтън) от Отдела за борба с наркотиците и офицерът от военноморското разузнаване Майкъл Стигман ще трябва да работят заедно, при това в ситуация, в която никой от двамата не вярва особено много на другия.

Докато работят под прикритие в наркокартел, никой от двамата не подозира, че другият е федерален агент. Когато по стечение на обстоятелствата се оказват преследвани и от трафикантите, и от закона, те трябва да се съюзят наистина.

Сподели.