150 момичета на една сцена за "ЕНЕРГИЯТА The Center"

Pinterest LinkedIn +

Пищното хип хоп танцувално-театрално изпълнение "ЕНЕРГИЯТА The Center" препълни столичната зала "Универсиада" с фенове на модерния уличен танц.

Спектакълът проследява историята на последното човешко поколение, преди светът да изчерпи всички източници на енергия и да спре да функционира. Героите се борят да намерят алтернативни форми на енергия.


"Енергията" наелектризира публиката Снимка: Avtora.com

Цялото изпълнение е изтъкано от танци и танцови миниатюри. В него участват 150 млади танцьорки от залите на SDS The Center. Сред тях се открояват и участнички от клиповете на варненския рапър Big Sha.

Освен хип хоп танците, представлението включваше авангардни звукови и видео картини, прожектирани на видеостени в двата края на сцената. Пред подиума пък лежеше истински противогаз - логото на "ЕНЕРГИЯТА The Center".


Момичетата в спектакъла са от школите в София, Варна и Стара Загора. Снимка: Avtora.com

"Енергията The Center" е реализирана от създателя на школата за модерен уличен танц - Street Dance School - The Center - Георги "Goosh" Енчев, както и от хореографите Добромир "Dobson" Божков, Мариела "El" Станчева, Захари "Zee" Нанков и Пламен Андреев.

Това е второто представление на "ЕНЕРГИЯТА The Center", след като на 25 март 2008 г. във Варна бе неговата премиера пред публика от 4000 човека.


Създателите на спектакъла: Zee, Goosh и Dobson, Снимка: Avtora.com

След шоуто участниците и хип хоп феновете продължиха с танците на афтърпарти в столичният R'N'B клуб Bony`s.
Сподели.