14 февруари TV с Avtora.com - "Срок за влюбване" (Two Weeks Notice)

Pinterest LinkedIn +

Едва ли в деня на празника на любовта можем да си позволим да ви препоръчаме друго освен романтична комедия, разбира се, ако въобще смятате да сте пред малкия екран.

"Срок за влюбване" на режисьора Марк Лоурънс събира за първи път заедно две от най-подходящите имена в жанра - Сандра Бълок (Sandra Bullock) и Хю Грант (Hugh Grant).

Той е милионерът Джордж Уейд, тя - натоварената с куп отговорности Главна съветничка в корпорацията му Люси, която е луда по шефа си. За него тя е по-скоро бавачка, отколкото обучен в Харвард адвокат със забележителни способности и без нея не може дори да си върже вратовръзката. След като 5 години се е грижила за всичко, сега тя решава да се погрижи и за себе си и да напусне.

Изправен пред възможността да я загуби, Джордж трябва да се замисли върху чувствата си и да реши дали вече не е твърде късно да каже: "Обичам те". Изпълнението на Хю и Сандра е толкова силно, че веднага след филма тръгват слухове за романтична връзка между актьорите, които те бързо отричат. Факт е обаче, че и до днес са добри приятели.

Не пропускайте: 20:00 часа по Нова телевизия!

Сподели.