100 Кила се самоцензурира, пусна "чиста" версия на "Аз съм 6"

Pinterest LinkedIn +

Скандалният рапър 100 Кила си наложи автоцензура и издаде "чиста" версия на превърналото се в интернет феномен парче "Аз съм 6". В новия вариант на хита неподходящите за ушите на подрастващите (и на по-чувствителните хора изобщо) изрази са заменени с неутрални думи, което го прави подходящ за излъчване по музикалните телевизии.

Песента с припев "дреме ми на *** за тебе и тебе" била предвидена като релийз, насочен единствено към сайтовете за видеосподеляне, но след като се превърна в тотален хит с над 1 000 000 гледания за една седмица, интересът към нея от страна на всички телевизионни канали рязко се повишил.

Самият 100 Кила коментира лаконично новия припев на парчето: "Направих цензурираната версия за феновете на телевизионната кутия".

Последната мания, свързана с клипа на 100 Кила, е обявеният от него "Центруфуга контест" – всеки ден до 20 декември феновете му могат да изпращат клипове с танците си на фона на "Аз съм 6", а най-добрите ще спечелят голямата награда - коледна вечеря с идола си.

"Аз съм 6" е общ проект на 100 Кила и DJ Diamondz, с когото рапърът възнамерява да работи и по бъдещи проекти, първият от които е парче с Дичо и софийската хардкор банда Vendetta.

Гледай видео със 100 Кила>>

Сподели.