"Къртицата": Гергана Грънчарова напусна шоуто

Pinterest LinkedIn +

23-годишната Гергана Грънчарова от София стана поредната жертва на Къртицата в елиминационната игра на 12 април 2014 година. Студентката по право беше победена в теста от Борислав Атанасов, номиниран от Групата за Предател.

По ирония, именно участникът от Казанлък спечели най-много овации в битката "Въздух, огън и вода". Борислав положи свръхусилия, за да събере максимален брой точки за отбора си, като пренебрегна болката и натрупаната умора. Всички се представиха много добре и сумата в сметката на участниците в шоуто вече е по-голяма от тази на Къртицата.

Във всеобщата еуфория само един състезател беше нещастен - Евгени Иванов-Пушката. Волейболната легенда за първи път се провали в игра и позна чувството да бъде номиниран от съотборниците си. Той прие с достойнство копията, но беше спасен, защото Борислав Атанасов събра повече от него.Вечерта на 12 април 2014 година беше особено емоционална - и заради победата, и заради дискусиите преди и след Битката.

Гости в студиото бяха Евгения Калканджиева, журналистът Георги Неделчев, Андрей Едрев от "Островът на изкушението" и Индира от ''Къртицата''. Те заедно с играчите обсъдиха вечните теми за това колко важни са парите в една връзка, различията в произхода и голямата въпросителна - кой е Предателят в групата.

Вълнуващият лайф приключи с обещание за нов купон, който уреди Емил Каменов. Охранителят на звездите победи на "Камък, ножица, хартия'' Александър Сано, който дълго се възстановяваше след рождения ден на Костя.

Сподели.