Най-големият батут парк в България отвори врати

Най-големият батут парк в България отвори врати

Най-големият батут парк в България AREA 52 отвори врати. В него всички желаещи ще могат да предизвикат гравитацията и да скачат на батут, докато нивото на ендорфини не стигне максимума. 

За всички фенове на танците, хубавата музика и скоковете в Area 52 всеки петък ще има Beat Nights Party. Този петък (22 декември) точно в 20:00 часа светлините ще изгаснат, музиката ще се усили и ще започне истинското забавление, за което ще се грижи DJ ALEX и неговите най-големи хитове.

В AREA 52 малки и големи ще могат да се насладят на физическата активност и да избират между различни предизвикателствата. Посетителите ще имат възможност да решават дали да правят космически забивки, да бягат по стена, да си направят гладиаторска битка с приятел, да посетят уникален фитнес клас, да скочат в огромна въздушна възглавница, да балансират по опънато въже, да изпитат ловкостта си с маймунските блокчета, да се изкачат по подвижни греди, да подложат на изпитание силата на тялото и здравината на захвата, докато преминават през тренировъчната мрежа, да предизвикат издръжливостта и интелекта си с интерактивната стена, да почувстват радостта от катеренето или да се впуснат в друго преживяване.

Знаете ли, че 10 минути скачане на батут са равни на половин час тичане? Инструкторите начело на уникалните фитнес класове в "AREA 52 Фитнес" знаят. За разлика от повечето спортове, този вид нискоинтензивна кардио тренировка редуцира напрежението, което се оказва на долните крайници и ставите, докато ви зарежда с адреналин и добро настроение за дълъг период от време. Също така въздейства положително върху лимфната система и подобрява баланса и координацията. При участие в упражненията се освобождава ендорфин (хормонът на щастието), който укрепва имунната система.

Скачането на батут е една от олимпийските дисциплини. Батут парк AREA 52 разполага с професионални състезателни съоръжения за скачане, отговарящи на международните стандарти. Предвидени са и специални оферти за цялото семейство. Специална зона е отделена и за малчуганите между 2 и 5 години – едно посещение там със сигурност ще увеличи живота на леглата и матраците у дома.

След изтощителните занимания, разбира се, идва ред и за почивка. AREA 52 Café е мястото, където посетителите могат да релаксират и да опитат разнообразието от предлаганите храни и напитки, докато обсъждат кой е направил най-впечатляващия скок.

Бързо търсене за:
Оригинални ръкописи на Стивън Кинг унищожени в наводнение

Оригинални ръкописи на Стивън Кинг унищожени в наводнение

от Ваня Георгиева | 19.01.2018 | 21:14

Няколко оригинални ръкописа на Стивън Кинг бяха унищожени при наводнение в книжарница в Бангор, Мейн.

Колин Фърт спира да работи с Уди Алън

Колин Фърт спира да работи с Уди Алън

от Ваня Георгиева | 19.01.2018 | 20:46

Колин Фърт говори против Уди Алън.

Преиздават пет албума на Дейвид Бауи на винил

Преиздават пет албума на Дейвид Бауи на винил

от Ваня Георгиева | 19.01.2018 | 20:05

Пет албума на Дейвид Бауи ще бъдат преиздадени на 180-грамови винилови плочи.

Мадона работи върху нов албум

Мадона работи върху нов албум

от Мария Иванова, Avtora.com | 19.01.2018 | 16:17

Джъстин Тимбърлейк пусна политическо видео за парчето "Supplies"

Джъстин Тимбърлейк пусна политическо видео за парчето "Supplies"

от Ваня Георгиева | 18.01.2018 | 20:27

Новото видео на Джъстин Тимбърлейк към парчето "Supplies" е посветено на обществени личности като Харви Уайнстийн и Доналд Тръмп.

Кристиан Костов е първият българин с награда EBBA

Кристиан Костов е първият българин с награда EBBA

от Красимира Георгиева, Avtora.com | 18.01.2018 | 09:04

Младият български изпълнител Кристиан Костов беше удостоен с престижното международно отличие "Избор на публиката" на наградите EBBA (European Border Breakers Awards). Те се връчват на дебютиращи певци от Европа, които са станали популярни извън собствената...

Дакота Джонсън и Крис Мартин потвърдиха връзката си с разходка на плажа

Дакота Джонсън и Крис Мартин потвърдиха връзката си с разходка на плажа

от Ваня Георгиева | 17.01.2018 | 20:01

След месеци спекулации Дакота Джонсън и Крис Мартин потвърдиха връзката си с лежерна разходка на плажа в Малибу.

Кайли Миноуг записва нова музика

Кайли Миноуг записва нова музика

от Ваня Георгиева | 17.01.2018 | 19:18

Кайли Миноуг подгря феновете си с тийзър на ново парче, озаглавено "Dancing". Официалната му премиера предстои на 19 януари.

X