Сестрите на Джордж Майкъл загатнаха, че ще издадат недовършените му проекти

Сестрите на Джордж Майкъл загатнаха, че ще издадат недовършените му проекти

Сестрите на Джордж Майкъл написаха писмо до феновете му и го споделиха в официалната страница на музиканта. В него те благодариха на всички за подкрепата, която са получили след смъртта на известния им брат през 2016 г., и загатнаха, че възнамеряват да продължат да доставят радост на почитателите му "чрез неговата изключително красива музика".

Дали това означава, че сестрите планират да издадат недовършени музикални проекти на звездата, не става съвсем ясно. Ето и пълния текст на съобщението:

"Здравейте всички, ние сме Мелани и Йода и искаме да ви кажем няколко думи...

Нашето семейство и добрите ни приятели все още страдат от факта, че нашият красив Йог вече не е сред нас, въпреки че все още чувстваме неговата любов. Надяваме се, че оставайки дискретни, каквито винаги сме били (и ще продължаваме да бъдем), вие знаете, че чуваме и приемаме вашите подкрепящи и утешителни думи, с които ни уверявате, че разбирате колко голяма е нашата загуба, както и ние разбираме вашата"написаха двете по-големи сестри на Джордж Майкъл, за които очевидно той си остава малкият им брат Йог. Както е известно, произходът на семейството е гръцки и кръщелното име на звездата е Йоргос Кириякос Панайоту.

"Вярваме, че въпреки цялата "разруха", вие, фенове на Йог, неговите "прекрасни" по целия свят, знаете какъв беше той наистина, и все още е, след като десетилетия наред е споделял с вас своята музика, любов и темперамент" − продължава писмото. "Нашата цел е да продължим, както Йог би искал, да споделяме и да се наслаждаваме на безценното му наследство и да продължаваме да ви доставяме радост чрез неговата изключително красива музика. 

Дейвид и творческият екип на Йог ще продължат да ви предоставят проектите, върху които са работили толкова упорито за вас, точно както Йог би искал... Обещаваме, че винаги ще се стараем да му отдаваме заслуженото уважение, като оставаме верни на неговите амбиции и намерения. Благодарим на всички за наистина фантастичната подкрепа, която ние оценяваме високо, защото много ни помогна в този труден момент.

Джак, Йода, Мелани и Дейвид... и Йог, Лесли и Анселмо... с усмивка и всички заедно...".

Джордж Майкъл почина на Коледа през 2016 г. на 53-годишна възраст. Въпреки многобройните спекулации, че неочакваната му кончина може би е свързана със злоупотреба със забранени субстанции, според окончателния доклад от аутопсията музикантът е починал от естествена смърт, причинена от дилатативна кардиомиопатия с миокардит и затлъстяване на черния дроб.

Йода Панайоту (57 г.) и Мелани Панайоту (55 г.) са по-големите сестри на звездата. Джордж Майкъл е споделял, че е по-близък с Мелани, която е фризьорка и го е придружавала по време на неговите пътувания по света.


Бързо търсене за:
Преиздават пет албума на Дейвид Бауи на винил

Преиздават пет албума на Дейвид Бауи на винил

от Ваня Георгиева | 19.01.2018 | 20:05

Пет албума на Дейвид Бауи ще бъдат преиздадени на 180-грамови винилови плочи.

Мадона работи върху нов албум

Мадона работи върху нов албум

от Мария Иванова, Avtora.com | 19.01.2018 | 16:17

Джъстин Тимбърлейк пусна политическо видео за парчето "Supplies"

Джъстин Тимбърлейк пусна политическо видео за парчето "Supplies"

от Ваня Георгиева | 18.01.2018 | 20:27

Новото видео на Джъстин Тимбърлейк към парчето "Supplies" е посветено на обществени личности като Харви Уайнстийн и Доналд Тръмп.

Кристиан Костов е първият българин с награда EBBA

Кристиан Костов е първият българин с награда EBBA

от Красимира Георгиева, Avtora.com | 18.01.2018 | 09:04

Младият български изпълнител Кристиан Костов беше удостоен с престижното международно отличие "Избор на публиката" на наградите EBBA (European Border Breakers Awards). Те се връчват на дебютиращи певци от Европа, които са станали популярни извън собствената...

Кайли Миноуг записва нова музика

Кайли Миноуг записва нова музика

от Ваня Георгиева | 17.01.2018 | 19:18

Кайли Миноуг подгря феновете си с тийзър на ново парче, озаглавено "Dancing". Официалната му премиера предстои на 19 януари.

Група NI.co представи новия си сингъл "Само на думи"

Група NI.co представи новия си сингъл "Само на думи"

от Avtora.com | 16.01.2018 | 14:28

Новата година започва със силно музикално начало за група NI.co. След успеха на "Да останеш тук" през 2016 г. Ники Николов, Кирил Диков и Влади Христов представиха новия си сингъл "Само на думи".

"Stone Sour" ще забият на летището в София

"Stone Sour" ще забият на летището в София

от Красимира Георгиева, Avtora.com | 16.01.2018 | 10:22

Една от най-уважаваните алтернативни метъл банди в света "Stone Sour" се завръща в България с пълнокръвно шоу и чисто нов албум. Шоуто им ще се проведе в парка на Летище София до Терминал 2.

Камила Кабейо пусна дебютния си албум

Камила Кабейо пусна дебютния си албум

от Катя Димитрова, Avtora.com | 16.01.2018 | 08:44

Излезе дебютният солов албум на Камила Кабейо, озаглавен "Camila". За по-малко от 24 часа албумът оглави чартовете на iTunes за продажба на албуми в 96 държави по целия свят.

Почина вокалистката на "The Cranberries" Долорес О’Риърдън

Почина вокалистката на "The Cranberries" Долорес О’Риърдън

от Ваня Георгиева | 15.01.2018 | 20:37

Вокалистката на група "The Cranberries" Долорес О’Риърдън почина на 46 години.

X