Татуистите на звездите

Татуистите на звездите

Както вече всички знаем, от белег за затворници, моряци и престъпници татуировките се превърнаха в изкуство, красящо кожата. Виждаме ги навсякъде и със сигурност на всеки от нас му се е случвало да мечтае да се докосне до този свят на тайнство и красота. В целия процес на "цапане" на кожата има доста чар, а и да не забравяме, че "цапането на кожата чисти душата", както обичат да казват татуистите!

Звездите обожават тази форма на себеизразяване и не изпускат повод да се наградят с нова татуировка. Кийт Маккърди, по прякор "Bang Bang", е личен татуист на много от световноизвестните звезди. В списъка с клиентите му откириваме имента на Джъстин Бийбър, Кейти Пери, Рита Ора и доста нарисуваната супер звезда Риана. Пътят към успеха обаче е доста труден. Кийт започва своите опити в кухнята на майка си, след което се мести в Ню Йорк. Там изгрява неговата звезда, след като татуира Риана. В следващите 10 години той не отива на нито една почивка, а продължава да прави клиентите си щастливи. Повечето от които са оставили и своя отпечатък върху неговото тяло. Джъстин Бийбър е глобен с 2000 долара за това, че направил татуировката на "Bang Bang", без да има необходимия лиценз!

Разбира се, в България също има татуисти на световно ниво, които са търсени като по цял свят. Няма как да не споменем братята Смокови, чиито картини красят телата на звезди като Дичо, Мария Илиева, Любо от Те и Дидо от Д2. След дълги години в бранша двамата братя работят в София и продължават да радват своите клиенти и да издигат татуирането до нови висоти. От скоро имат и бранд за тишърти "Snake Legend", който набира все повече популярност.

Смокови

Йордан Иванов-Даката от Бургас е оставил своя отпечатък върху телата на Цеци Красимирова, Тони Димитрова и Златка Димитрова. Започнал да татуира през далечната 1992 г., Йордан е известен като един от най-добрите татуисти в Бургас!

Даката

Световноизвестният фитнес инструктор Лазар Ангелов впечатлява не само с уникалната си физика, но и с татуировките си. Татуистът Сандо Серьожев е сложил на гърба му красивия надпис "Dedication". Сандо работи в София. Той се захваща с този занаят едва преди няколко години, но бързо печели верни клиенти и дори взима награди на няколко световни тематични фестивала.

Сандо

Богдан Бояджиев "Б2-то" пък се развихря в Лондон, където негови редовни клиенти са футболистът от "Ливърпул" Джордън Айб, моделката Монами Фрост и американският футболист Стийв Смит. Богдан работи и с някои от българските знаменитости, но това е "таен проект". "Татуирането е просто нежно цапане на кожата, няма страшно" − обича да успокоява своите клиенти той, преди да започне да ги рисува. Б2-то успява да попадне в полезрението на някои от водещите брандове за тату консумативи, като по този начин павира своя път към висините на световната тату сцена.

Б2

И това са само част от примерите за успели български татуисти.

При татуирането няма проба-грешка, за това бъдете внимателни със своя избор и подходете като една истинска звезда към вашето тяло. Намерете правилния човек и бъдете сигурни, че той знае какво прави, а на вас остава само да и се радвате на резултата. И помнете: "Любовта е до гроб, а татуировките остават и 40 дена по-късно". 

Зуко 103 пред Avtora.com: Българската публика определено е емоционална

Зуко 103 пред Avtora.com: Българската публика определено е емоционална

от Avtora.com | 05.09.2017 | 13:13

За пореден път холандската група "Зуко 103" се връща у нас, за да се срещне с българската публика.

Винаги има какво да се научи в брейка

Винаги има какво да се научи в брейка

от Мария Иванова, Avtora.com | 31.08.2017 | 15:31

Интервю с Трендафил Кръстанов от "Electric Force Crew"

Топ 5 военни книги за задължително четене

Топ 5 военни книги за задължително четене

от Avtora.com | 04.08.2017 | 11:29

Предлагаме ви списък със специално подбрани издания.

Защо е важно да посетите Корея? – част 1

Защо е важно да посетите Корея? – част 1

от Елена Фучеджиева | 19.07.2017 | 09:00

Корея се намира на повече от 8 000 км от България. Това се пада горе-долу на другия край на света, но открихме няколко важни причини, заради които си струва да я посетите.

Българин превзема кулинарната сцена в Южна Корея

Българин превзема кулинарната сцена в Южна Корея

от Елена Фучеджиева | 15.07.2017 | 00:00

Южна Корея се намира на повече от 8 000 км от България, но ако попаднете там и кажете, че сте българин, непременно ще ви попитат за шеф Микаел. Така корейците наричат Михал Ашминов, който е собственик на единствения български ресторант в Сеул, а от няколко...

"Шесто чувство" е любовна песен" − призна VenZy пред Avtora.com

"Шесто чувство" е любовна песен" − призна VenZy пред Avtora.com

от Красимира Георгиева, Avtora.com | 29.04.2017 | 00:00

Песента "Шесто чувство" на VenZy и група "СкандаУ" e най-излъчваната българска песен в музикалния радио и телевизионен ефир в момента. Само месец след появата си парчето спечели симпатиите на феновете и оглави няколко водещи български музикални класации.

Топ 12 от най-скандалните участници на Евровизия (Видео)

Топ 12 от най-скандалните участници на Евровизия (Видео)

от Магдалена Минева, Avtora.com | 30.03.2017 | 10:23

"Евровизия" е конкурс, който всяка година се очаква с особено нетърпение не само от любителите на съвременната популярна музика, но и от неуморните търсачи на сензации. И макар напоследък да се залага на по-изчистени и класически сценографии, имаше времена,...

Евровизия 2017: Кристиан Костов срещу Белгия и Швеция

Евровизия 2017: Кристиан Костов срещу Белгия и Швеция

от Стоян Петров, Avtora.com | 19.03.2017 | 09:56

Остават два месеца до финала на "Евровизия". Дългоочакваното събитие тази година ще се проведе в Киев благодарение на кахърната Джамала, възроптала срещу руската опресия над кримските татари. Ако нямате търпение да изслушате всички претенденти, запомнете...

Кой е Кристиан Костов – момчето, което ще ни представи на "Евровизия" 2017

Кой е Кристиан Костов – момчето, което ще ни представи на "Евровизия" 2017

от Ваня Георгиева, Avtora.com | 13.03.2017 | 22:13

Кристиан Костов е поредният български изпълнител, който ще представя страната ни по време на песенния конкурс "Евровизия".

X