7 безплатни музикални приложения, които ще обогатят смартфона ви

7 безплатни музикални приложения, които ще обогатят смартфона ви

Spotify и Shazam вече са задължителни иконки на дисплея на почти всеки смартфон. Какво знаете обаче за приложенията Freegal Music, Jango и Quello Concerts например?

Вие сте музикални изследователи, а смартфонът ви служи за компас? Ето няколко БЕЗПЛАТНИ предложения, които ще ви заведат до съкровището. Не са изключени срещи с пирати. Също така ще е нужно да се въоръжите с обилно количество запаси от мобилна памет и wi-fi достъп. Нека пътуването из app store-овете започне сега! Обещавам да ги хванете всичките! Не, не Покемони.. музикални приожения.

 

Quello Concerts

Quello Concerts безплатно приложение

Ако освен да слушате искате и да виждате как се ражда музиката, Quello Concerts е задължително допълнение към колекцията ви от музикални приложения. Можете да гледате различни концерти и документални филми във всеки от любимите ви жанрове.

 

 

Freegal Music


Това приложение за свободно и легално сваляне на музика ви предоставя избор сред колекция от около 9 милиона MP3 файла от локалната ви библиотека. "Локална библиотека" не трябва да ви притеснява – Freegal Music съдържа колекция от изпълнители от цял свят.

 

MusixmatchMusixMatch безплатно

Обичате да си правите караоке пред огледалото? Musixmatch може да се похвали с най-големия каталог от текстове на песни. Освен това приложението прави възможно слушането на песни от собствената ви библиотека със съответния синхронизиран към тях текст. 

 

Soundcloud

SoundCloud безплатно приложение

Ако съществува общество на мъртвите (и живи) музиканти, то това е Soundcloud. Чрез приложението можете не само да откриете, за слушате и да следвате нови изпълнители, но и да оставите и вашата следа – като записвате и споделяте собствени аудио файлове.

 

Jango

Това приложения има претенциите да бъде най-добрата радио платформа, която се предоставя на потребителите напълно безплатно. И може би тези претенции наистина имат покритие. Освен лесен, Jango е и много социален начин да слушате музика. Слушайки любимите си песни ще получавате музикални предложения от други потребители, споделящи вкусовете ви.

 

Spotify

Spotify безплатно приложение

Ако можете да преглътнете обилното количество реклами и ограниченото скипване на песни в безплатната версия, Spotify ви предоставя доста богата музикална библиотека, в която можете да търсите песни, албуми, плейлисти или жанрове според настроението си. Слушайки албум, можете да го запаметите за по-лесно намиране следващия път. Ако пък обичате да смесвате различни изпълнители, можете да си съставите собствена плейлиста.

 

Shazam

Shazam безплатно приложение

"Оооо, толкова обичам тази песен! Как се казваше, сещаш ли се? На онази певица?"... Един невинен въпрос, цяла вечност главоблъскане само и единствено заради името на някаква си песен? Изтеглете си Shazam (безплатно!) и спестете от времето и запасите си от хапчета за глава. Приложението разпознава песни и телевизионни предавания само за секунди.

Бързо търсене за:

Avtora препоръчва

Зуко 103 пред Avtora.com: Българската публика определено е емоционална

Зуко 103 пред Avtora.com: Българската публика определено е емоционална

от Avtora.com | 05.09.2017 | 13:13

За пореден път холандската група "Зуко 103" се връща у нас, за да се срещне с българската публика.

Винаги има какво да се научи в брейка

Винаги има какво да се научи в брейка

от Мария Иванова, Avtora.com | 31.08.2017 | 15:31

Интервю с Трендафил Кръстанов от "Electric Force Crew"

Татуистите на звездите

Татуистите на звездите

от Наталия Енева, Avtora.com | 21.08.2017 | 14:00

Както вече всички знаем, от белег за затворници, моряци и престъпници татуировките се превърнаха в изкуство, красящо кожата. Виждаме ги навсякъде и със сигурност на всеки от нас му се е случвало да мечтае да се докосне до този свят на тайнство и красота....

Топ 5 военни книги за задължително четене

Топ 5 военни книги за задължително четене

от Avtora.com | 04.08.2017 | 11:29

Предлагаме ви списък със специално подбрани издания.

Защо е важно да посетите Корея? – част 1

Защо е важно да посетите Корея? – част 1

от Елена Фучеджиева | 19.07.2017 | 09:00

Корея се намира на повече от 8 000 км от България. Това се пада горе-долу на другия край на света, но открихме няколко важни причини, заради които си струва да я посетите.

Българин превзема кулинарната сцена в Южна Корея

Българин превзема кулинарната сцена в Южна Корея

от Елена Фучеджиева | 15.07.2017 | 00:00

Южна Корея се намира на повече от 8 000 км от България, но ако попаднете там и кажете, че сте българин, непременно ще ви попитат за шеф Микаел. Така корейците наричат Михал Ашминов, който е собственик на единствения български ресторант в Сеул, а от няколко...

"Шесто чувство" е любовна песен" − призна VenZy пред Avtora.com

"Шесто чувство" е любовна песен" − призна VenZy пред Avtora.com

от Красимира Георгиева, Avtora.com | 29.04.2017 | 00:00

Песента "Шесто чувство" на VenZy и група "СкандаУ" e най-излъчваната българска песен в музикалния радио и телевизионен ефир в момента. Само месец след появата си парчето спечели симпатиите на феновете и оглави няколко водещи български музикални класации.

Топ 12 от най-скандалните участници на Евровизия (Видео)

Топ 12 от най-скандалните участници на Евровизия (Видео)

от Магдалена Минева, Avtora.com | 30.03.2017 | 10:23

"Евровизия" е конкурс, който всяка година се очаква с особено нетърпение не само от любителите на съвременната популярна музика, но и от неуморните търсачи на сензации. И макар напоследък да се залага на по-изчистени и класически сценографии, имаше времена,...

Евровизия 2017: Кристиан Костов срещу Белгия и Швеция

Евровизия 2017: Кристиан Костов срещу Белгия и Швеция

от Стоян Петров, Avtora.com | 19.03.2017 | 09:56

Остават два месеца до финала на "Евровизия". Дългоочакваното събитие тази година ще се проведе в Киев благодарение на кахърната Джамала, възроптала срещу руската опресия над кримските татари. Ако нямате търпение да изслушате всички претенденти, запомнете...

Кой е Кристиан Костов – момчето, което ще ни представи на "Евровизия" 2017

Кой е Кристиан Костов – момчето, което ще ни представи на "Евровизия" 2017

от Ваня Георгиева, Avtora.com | 13.03.2017 | 22:13

Кристиан Костов е поредният български изпълнител, който ще представя страната ни по време на песенния конкурс "Евровизия".

X