7 безплатни музикални приложения, които ще обогатят смартфона ви

7 безплатни музикални приложения, които ще обогатят смартфона ви

Spotify и Shazam вече са задължителни иконки на дисплея на почти всеки смартфон. Какво знаете обаче за приложенията Freegal Music, Jango и Quello Concerts например?

Вие сте музикални изследователи, а смартфонът ви служи за компас? Ето няколко БЕЗПЛАТНИ предложения, които ще ви заведат до съкровището. Не са изключени срещи с пирати. Също така ще е нужно да се въоръжите с обилно количество запаси от мобилна памет и wi-fi достъп. Нека пътуването из app store-овете започне сега! Обещавам да ги хванете всичките! Не, не Покемони.. музикални приожения.

 

Quello Concerts

Quello Concerts безплатно приложение

Ако освен да слушате искате и да виждате как се ражда музиката, Quello Concerts е задължително допълнение към колекцията ви от музикални приложения. Можете да гледате различни концерти и документални филми във всеки от любимите ви жанрове.

 

 

Freegal Music


Това приложение за свободно и легално сваляне на музика ви предоставя избор сред колекция от около 9 милиона MP3 файла от локалната ви библиотека. "Локална библиотека" не трябва да ви притеснява – Freegal Music съдържа колекция от изпълнители от цял свят.

 

MusixmatchMusixMatch безплатно

Обичате да си правите караоке пред огледалото? Musixmatch може да се похвали с най-големия каталог от текстове на песни. Освен това приложението прави възможно слушането на песни от собствената ви библиотека със съответния синхронизиран към тях текст. 

 

Soundcloud

SoundCloud безплатно приложение

Ако съществува общество на мъртвите (и живи) музиканти, то това е Soundcloud. Чрез приложението можете не само да откриете, за слушате и да следвате нови изпълнители, но и да оставите и вашата следа – като записвате и споделяте собствени аудио файлове.

 

Jango

Това приложения има претенциите да бъде най-добрата радио платформа, която се предоставя на потребителите напълно безплатно. И може би тези претенции наистина имат покритие. Освен лесен, Jango е и много социален начин да слушате музика. Слушайки любимите си песни ще получавате музикални предложения от други потребители, споделящи вкусовете ви.

 

Spotify

Spotify безплатно приложение

Ако можете да преглътнете обилното количество реклами и ограниченото скипване на песни в безплатната версия, Spotify ви предоставя доста богата музикална библиотека, в която можете да търсите песни, албуми, плейлисти или жанрове според настроението си. Слушайки албум, можете да го запаметите за по-лесно намиране следващия път. Ако пък обичате да смесвате различни изпълнители, можете да си съставите собствена плейлиста.

 

Shazam

Shazam безплатно приложение

"Оооо, толкова обичам тази песен! Как се казваше, сещаш ли се? На онази певица?"... Един невинен въпрос, цяла вечност главоблъскане само и единствено заради името на някаква си песен? Изтеглете си Shazam (безплатно!) и спестете от времето и запасите си от хапчета за глава. Приложението разпознава песни и телевизионни предавания само за секунди.

Бързо търсене за:

Avtora препоръчва

Пощенска кутия за приказки: "С любовта шега не бива"

Пощенска кутия за приказки: "С любовта шега не бива"

от Галена Стоянова, Avtora.com | 16.01.2017 | 11:31

Eдва ли има по-приятно занимание за един мразовит петък, 13-ти, от това да послушаш малко разкази, посветени на любовта. Затова не е учудващо каква дълга опашка имаше пред клуба, в който се проведе поредната "Пощенска кутия за приказки", организирана...

Ким Джи-хун за Avtora.com: В корейската филмова индустрия ще откриете неочаквано добри филми

Ким Джи-хун за Avtora.com: В корейската филмова индустрия ще откриете неочаквано добри филми

от Елена Фучеджиева, Avtora.com | 22.12.2016 | 15:05

Мащабите и достиженията на корейския шоубизнес вече не са изненада за никого, но корейската кино индустрия сякаш все още е незаслужено подценявана от киноманите.

Новият световен шампион по шахмат – Магнус Карлсен

Новият световен шампион по шахмат – Магнус Карлсен

от Калин Василев, Avtora.com | 01.12.2016 | 20:30

Навръх 26-ия си рожден ден един младеж от Тьонсберг (Норвегия) защити за трети път световната си титла по шах. Това е Магнус Карлсен. Той изигра 12 партии класически шах срещу претендента Сергей Карякин (Русия), в които направиха десет ремита и размениха...

Марихуана! За или против войната на правителство срещу растение?

Марихуана! За или против войната на правителство срещу растение?

от Калин Василев, Avtora.com | 28.11.2016 | 14:00

Големият купон започва от Калифорния, Невада, Масачузетс, Флорида и Северна Дакота. През ноември 2016 г. в тези щати наред с гласуването за президент се проведе референдум за легализирането на марихуаната. Говорим не само за медицинска такава, а включително...

Как Джейми Оливър и други TV готвачи станаха толкова популярни?

Как Джейми Оливър и други TV готвачи станаха толкова популярни?

от Виктория Георгиева, Avtora.com | 22.11.2016 | 09:55

Прави впечатление как през последните 10-ина години все по-често чуваме имената на Джейми Оливър, Антъни Бурдейн, Гордън Рамзи. Готварските блогове и предавания набират все по-голяма популярност. Човек се увлича по тях и скоро вече гледа с часове и различните...

Искате частен концерт на Hozier или в хола си? Стигнахме Sofar!

Искате частен концерт на Hozier или в хола си? Стигнахме Sofar!

от Ангела Йонкова, Avtora.com | 18.11.2016 | 11:00

След като вече ви разказах за Balcony TV в една от предишните ми статии, сега е време за един друг вълнуващ музикален проект – Sofar. Ако и вие като мен сте си мечтали за частен концерт, но досега мечтата ви си е останала несбъдната, днес е щастливият...

Кратка история за Сала Амо – бежанеца, избягал от терора, за да ни донесе музика

Кратка история за Сала Амо – бежанеца, избягал от терора, за да ни донесе музика

от Ангела Йонкова, Avtora.com | 08.11.2016 | 11:00

Надали много от вас са чували името Сала Амо (Salah Ammo). Един от масата бежанци, заляла континента ни през последните години. Как един мъж без самоличност стига до музикален албум и се превръща в TED speaker? И какво се крие в куфара му?

Фитнес манията в Instagram: Кои са най-горещите мацки в ерата на извивките

Фитнес манията в Instagram: Кои са най-горещите мацки в ерата на извивките

от Емил Антонов, Avtora.com | 04.11.2016 | 14:00

Много хора смятат Instagram за обикновена платформа за снимки. Качваш си снимката, получаваш лайкове от приятелите си, както и от някои непознати, ако си по-популярен, и това е. Както с всичко в социалните мрежи обаче, и това не е точно така. Защото бизнес...

Защо звездите в България са на светлинни години от западните си колеги?

Защо звездите в България са на светлинни години от западните си колеги?

от Ваня Георгиева, Avtora.com | 03.11.2016 | 10:00

Всеки поне веднъж в живота си е заявил твърдо или е дочул реплика на свой приятел, че в България няма и не може да има истински шоубизнес, следователно е немислимо да се говори за звезди, идоли, милиони фенове, милиони продажби и други подобни.

X