DC Outside Pack – за селфи маниака у вас

DC Outside Pack – за селфи маниака у вас

Комбинацията от телескопичен селфи стик, мощна външна батерия и мултифункционален кабел е сбъдната мечта за любителите фотографи.

Селфито – този феномен на съвременното общество. Колкото и да се обсъжда, този вид снимка си остава най-добрият начин да запазите готин момент или незабравимо изживяване, било то сами или с любимия човек до вас. Някои потребители обаче са истински маниаци и не се задоволяват просто с това небрежно да завъртят телефона към себе си и да снимат. Те държат да изпипат кадъра и да извлекат максимума от ситуацията.

Точно за такива селфи ентусиасти е предназначен комплектът DC Outside Pack (цена 69 лв.), който предлага всичко необходимо, за да направите идеалната селфи снимка.Най-напред имаме Bluetooth селфи стик, чиято телескопична конструкция позволява да бъде едновременно компактен за лесно пренасяне и достатъчно дълъг, за да направите максимално широки снимки. Стикът достига 88 см дължина и ако досега не сте ползвали такъв, достатъчно е само да знаете, че това е най-доброто решение за снимки от всякакъв ъгъл, в центъра на които, разбира се, сте вие.

С лекота може да го завъртите във всяка посока, да го издигнете или наклоните под избран ъгъл. Когато сте доволни от позицията, просто натискате бутона за снимане, който се намира в основата на стика – удобно е, бързо е и е адски ефективно. Връзката със смартфона ви става чрез Bluetooth, а уредът е с вградена батерия, за която изобщо не трябва да се тревожите, тъй като издържа до цели 20 часа време на работа, а зареждането ѝ става за някакви си 30 минути. В комплекта има и кабел за зареждане (за това след малко). Стикът тежи под 130 грама, което е идеално, когато ще сте в движение дълго време и искате да сведете теглото до минимум.Разбира се, и най-готиният стик няма да ви бъде от полза, ако точно в този момент батерията на смартфона ви реши, че не може да издържа повече, и ви остави на произвола на съдбата. Не бързайте обаче да се притеснявате, тъй като втората джаджа в комплекта е именно самостоятелна външна батерия Urban Power Bank 4200. С капацитет от 4000mAh, тя е по-мощна от батериите в 95 процента от смартфоните на пазара и осигурява нужното захранване точно когато ви трябва. Отстрани има LED индикатор, който показва нивото на заряда, както и друга LED лампичка, играеща ролята на фенерче, което осигурява допълнителна светлина за по-доброто качество на снимката.Накрая идва и вече споменатият кабел, който е мултифункционална джаджа, съчетаваща Micro USB и Lightning връзка, така че да се свързвате с Android и iOS устройства. Кабелът е както за зареждане, така и за синхронизиране и пренос на данни. Изработката му е висококачествена и не позволява лесното му оплитане, което иначе създава толкова главоболия, когато носите кабел в джоба или раницата.

Независимо дали подготвяте следващата си ваканция, ходите по спортни събития или просто обичате да се снимате на най-различни места, DC Outside Pack е правилното решение за всеки, който се отнася сериозно към селфитата. Комбинацията от удобен селфи стик, надеждна външна батерия и кабел за лесно зареждане и прехвърляне на снимките и клиповете ще ви позволи винаги да се наслаждавате на любителската фотография – без притеснения, че техниката може да ви изневери.

Купи DC Outside Pack ТУК

Бързо търсене за:

Avtora препоръчва

Мобилни и дистанционни системи за видеонаблюдение

Мобилни и дистанционни системи за видеонаблюдение

от Avtora.com | 09.08.2017 | 08:09

По какъв начин отдалеченият видео достъп помага за наблюдението на вашите охранителни камери в личния живот или в бизнеса?

DC Charger Stand Pack – винаги подръка за вас

DC Charger Stand Pack – винаги подръка за вас

от Avtora.com | 03.05.2016 | 11:00

Цели четири джаджи за вашия телефон. И да, плочката за безжично зареждане е толкова готина, колкото звучи.

DC Starter Pack – всичко за вашия нов iPhone

DC Starter Pack – всичко за вашия нов iPhone

от Avtora.com | 26.04.2016 | 11:00

Силиконов калъф, оригинален кабел, зарядно устройство и поставка за кола, за да сте готови за път.

DC Laptop Pack – за онези, които обичат да се отличават

DC Laptop Pack – за онези, които обичат да се отличават

от Avtora.com | 15.04.2016 | 11:00

Комплект дизайнерски неопренов калъф и мишка за лаптопи, с които да придадете неподправена индивидуалност на техниката си.

Kanex Lightning Sync & Charge Dock – винаги до вас

Kanex Lightning Sync & Charge Dock – винаги до вас

от Avtora.com | 05.04.2016 | 11:00

Елегантна и практична док станция, която поддържа много широк кръг устройства на Apple.

Kanex Mini Display Port към HDMI адаптер – бързата връзка между лаптопа и големия екран

Kanex Mini Display Port към HDMI адаптер – бързата връзка между лаптопа и големия екран

от Avtora.com | 29.03.2016 | 11:00

Връзката на вашия лъскав лаптоп на Apple с HD телевизор не трябва да е нещо трудно и благодарение на тази джаджа това наистина е така.

Kanex USB-C Memory Card Reader – толкова малък и толкова необходим

Kanex USB-C Memory Card Reader – толкова малък и толкова необходим

от Avtora.com | 22.03.2016 | 11:00

Една практична джаджа за лесен и бърз обмен на файлове от мобилните ви устройства.

Kanex USB-C Hub – Ethernet адаптер

Kanex USB-C Hub – Ethernet адаптер

от Avtora.com | 15.03.2016 | 11:00

С тази малка джаджа липсата на портове във вашето устройство вече не е проблем!

iStick Basic Collector OTG 64GB – универсален сторидж за iPhone, Android и компютър

iStick Basic Collector OTG 64GB – универсален сторидж за iPhone, Android и компютър

от Avtora.com | 08.03.2016 | 11:00

Този универсален стик може да се използва като допълнително място за съхранение както за iPhone и Android устройства, така и за преносими и настолни компютри.

X