Как да пазаруваме изгодно онлайн

Как да пазаруваме изгодно онлайн

В забързаното ни ежедневие предпочитаме да спестим малко време от обикаляне по магазините и да си купим нещо по новия начин – онлайн.

Претъпканите молове и чакането по опашки вече не изглеждат така примамващи, щом желаната покупка е само на един клик разстояние.

Интернет е безкраен и в хилядите сайтове за онлайн търговия можем да намерим абсолютно всичко, но трябва да знаем, че този начин на пазаруване крие и много подводни камъчета.

За да улесним избора ви и да гарантираме добрата покупка, ние ви подготвихме няколко съвета за изгодно пазаруване онлайн.

На първо място е много важно да сме наясно с условията, които сайтът за търговия предлага. Тук влизат срокове за доставка, цена на доставка и евентуално връщане на стоката.

Много сайтове предлагат твърде високи цени за доставка, както и за връщане. Запознайте се и дали имате право да смените купената стока с друга, тъй като някои сайтове предлагат само връщане, но не и смяна. Имайте предвид, че връщането на стоката също се поема от купувача, което не е във ваша полза.

 

В интернет цените действително ни се струват по-ниски, но трябва да имате предвид, че някои търговци се възползват от това, че не можем да видим стоката, като качват снимков материал, който не отговаря на реалността.

Винаги подхождайте с известна доза съмнение към дръзките реклами, които ви заливат. Дори покупката да отговаря на качеството, не се подлъгвайте по изкуствено намалените цени.

Проверете внимателно за реалната цена на покупката си и не се доверявайте на "големите намаления", които понякога са опасни капани. Използвайте опциите за "преглед", които повечето куриерски фирми предлагат, тъй като веднага може да върнете ненужната вещ, без да си създавате излишни тревоги и да губите време.

Следете за намаления, защото повечето сайтове пускат реални такива, за да привлекат повече клиенти. Възползвайте се да се абонирате за бюлетините, които сайтовете предлагат, защото понякога така си гарантирате намаление от продукт.

И не на последно място – не се примирявайте с покупка, която не отговаря на качеството! Имайте предвид, че ако си замълчитеq, това ще се случи и на други хора. Не позволявайте да бъдете излъгани в интернет.

Онлайн пазаруването има редица хлъзгави страни, но ако внимавате, може да спестите добра сума пари и да повдигнете самочувствието си.

Бързо търсене за:
Calvin Klein Eyewear – слънчеви очила за хора с HD визия

Calvin Klein Eyewear – слънчеви очила за хора с HD визия

от Avtora.com | 20.02.2017 | 12:36

Всеки изглежда по-добре със слънчеви очила. Факт. Примери? Lady Gaga, Боно, Виктория Бекъм, да, след като го споменаваме, и Дейвид също, без съмнение някой, когото познавате, и не на последно място – вие! И ако все още не сте се уверили в последното,...

Скреч мания! С картата на България и уникални поздравителни картички

Скреч мания! С картата на България и уникални поздравителни картички

от Avtora.com | 17.05.2016 | 23:30

Независимо дали искате да зарадвате себе си, или някой близък, с повод или без – просто ей така, за да (си) подарите усмивка, имаме няколко фантастични предложения, на които няма как да устоите. Гарантираме ви!

Как да изберем перфектния подарък за рожден ден и/или имен ден

Как да изберем перфектния подарък за рожден ден и/или имен ден

от Avtora.com | 03.05.2016 | 11:30

Водени от желанието да зарадваме близките си хора, често прекарваме дни наред в търсене на най-подходящите за тях подаръци. Независимо от това колко добре познаваме техните вкусове и лични предпочитания, понякога финалният ни избор продължава да буди...

10 модни предложения "Направи си сам"

10 модни предложения "Направи си сам"

от Цветана Бонева, Avtora.com | 15.02.2016 | 10:30

Почти всеки от нас някога си е правил нещо сам, а напоследък известното DIY (Do It Yourself / Направи си сам) течение навлиза стремглаво и в модата. Сега е модерно да творим и да създаваме сами аксесоари, дрехи, а дори и обувки!

10 странни неща, които не знаете за парфюмите

10 странни неща, които не знаете за парфюмите

от Avtora.com | 18.01.2016 | 13:00

Писателката и маниак на тема парфюми Барбара Херман, авторка на книгата "Ухание и поквара: Разкодиране на провокативните парфюми на века" (Лайънс Прес 2013), се рови в сексуалния подтекст и играта между половете, които се крият в историята на парфюма.

Ръкавици Mujjo – студът не е пречка

Ръкавици Mujjo – студът не е пречка

от Avtora.com | 16.12.2015 | 11:00

Дойде сезонът на ръкавиците! За добро или за лошо, в съвременния свят вече не върви просто да си прибереш ръцете в джобовете и да си ходиш по пътя – има твърде много съобщения за отговаряне, мейли за четене, статуси за лайкване, туитове за туитване…

Най-креативните коледни подаръци, които можете да имате още сега

Най-креативните коледни подаръци, които можете да имате още сега

от Avtora.com | 15.12.2015 | 11:00

Обхвана ли ви вече коледното настроение? Ако във вашия случай въпросното състояние на духа се изразява не толкова в идеята за отрупаната трапеза, колкото в завладяващото желание да зарадвате близки и приятели с готини и оригинални подаръци, на които не...

Скреч карта на България – най-якият подарък, който можете да направите

Скреч карта на България – най-якият подарък, който можете да направите

от Avtora.com | 07.12.2015 | 17:00

Знаете ли, че имате най-малко 89 причини да изберете България за основна дестинация, из която да пътешествате? Всичко, което ви трябва, е карта!

Alcatel Onetouch Wave – достъпният смарт часовник

Alcatel Onetouch Wave – достъпният смарт часовник

от Avtora.com | 01.12.2015 | 11:00

Смарт часовник на разумна цена, който ви помага да се грижите за себе си и има приятен външен вид? Търсенето приключи.

X