Какво да правите с гаджето, когато ви мързи да станете от дивана

Какво да правите с гаджето, когато ви мързи да станете от дивана

Знаете ли какво – срещите понякога са доста изморителни, но замисляли ли сте се кое е още по-изморително? Да трябва да измислите къде да отидете на среща и какво точно да правите с половинката си. Той или тя със сигурност са чудесни личности, с които можете да си прекарате невероятно и да изживеете заедно хиляди неща, но понякога просто е твърде сложно и затормозяващо да измислим поредната вълнуваща или пък романтична среща.

Нека всички си признаем вкупом: понякога просто ни се иска да си лежим цял ден на дивана по пижама (или както майка ни е родила), да се почесваме и да си съществуваме тихо и кротко. В един момент висенето по кафетата омръзва, киното в мола става досадно, а новите места просто се изчерпват и всичко, което ни остава, е добрият стар диван и мързелуването, което никога не излиза от мода.

Големи щастливци ще бъдете, ако се окаже, че и половинката ви е решила, че не й се прави нищо особено и двамата сте на една и съща "диван" вълна. Тогава размазването е гарантирано, пълно и целодневно. Проблемът идва от факта, че по някое време и това ще ви омръзне и ще искате да се захванете поне с някакво занимание.

Не се тревожете, няма да ви се наложи да мислите много, а само да прочетете редовете надолу, защото ще ви дам няколко страхотни идеи за срещи, които може да осъществите, без да напускате удобството на дивана!

3 сезона за един ден


Точно така, всички сме го правили поне веднъж в живота си. Искате с гаджето да не мръднете цял ден от дивана? Просто е! Единственото, което трябва да направите, е да загледате някой нов сериал заедно. Стане ли ви интересно, епизодите ще се нижат неусетно един след друг, а вие ще си лежите блажено, зомбирани пред екрана. На това му казвам идилия!

Игрите на глада

Не, няма да гладувате или да си спирате храната. Най-добрият начин да скрепите връзката си и да се позабавлявате е като поиграете на някоя игра един срещу друг. Имате право да си изберете дали ще е компютърна игра или пък някоя стара настолна класика, която ще изкара спортната ви злоба на дневна светлина. И да се надяваме, че няма да ви докара до реален бой.

Лексикон


Не се тревожете, няма да ви предлагам да си направите лексикон като в добрите стари времена, нито пък ще ви съветвам да превръщате лежерния ден в кръстосан разпит. Всичко, което можете да направите, е да поговорите за любимите си песни или книги. Редувайте се да си пускате любими парчета или пък си четете един на друг готини мисли от най-любимите ви книги. Запалете половинката си по това, което харесвате. Със сигурност и вие ще научите нещо ново от човека срещу вас.

Дрямка и секс

Какво би бил един мързелив ден без сладка дрямка на дивана? А какво би била една сладка дрямка на дивана без малко интересни дейности? Има ли нужда да ви казвам, че едва ли има по-приятна среща от тази. След това може и да си сготвите заедно нещо вкусно за хапване, да се върнете обратно на дивана и да си пуснете интересен филм.

Бързо търсене за:

Avtora препоръчва

Заблудите, в които "Сексът и градът" ни накара да повярваме

Заблудите, в които "Сексът и градът" ни накара да повярваме

от Avtora.com | 05.04.2017 | 15:03

Едва ли съществува жена на тази планета, която да не е гледала поне един епизод на сериала "Сексът и градът". Дори и да съществува такава, сме сигурни, че поне е чувала за Кари Брадшоу – една от най-стилните съвременни ТВ героини, любителка на хубавите обувки...

Ето какво сексът ала "50 нюанса сиво" причинява на психиката ви

Ето какво сексът ала "50 нюанса сиво" причинява на психиката ви

от Ваня Георгиева, Avtora.com | 08.10.2016 | 21:49

Докато първият филм от обичаната еротична трилогия Fifty Shades – Fifty Shades of Grey (50 нюанса сиво) може да представя по ужасен и доста неправдоподобен начин практиката на BDSM обществото, книгите от поредицата, която се превърна в бестселър и чиято...

10 цинични истини за любовта и живота от безкомпромисния Чарлз Буковски

10 цинични истини за любовта и живота от безкомпромисния Чарлз Буковски

от Ина Фенерова, Avtora.com | 08.10.2016 | 15:00

Пропаднал тип или икона, гениален или просто неподражаемо циничен, както и да го наричат, едно е абсолютно неоспоримо - към Чарлз Буковски просто не можеш да бъдеш безразличен.

8 неща, които трябва да знаете преди първото си секс парти

8 неща, които трябва да знаете преди първото си секс парти

от Avtora.com | 05.10.2016 | 23:08

Ако за първи път чувате за "секс парти", е напълно възможно фантазията ви да заработи на сто процента, само и само за да се опитате да разгадаете съдържанието на това понятие. Вероятно ще си представите оргии, екстремно насилие, свръх злоупотреба с наркотични...

5 порно звезди, които си заслужава да следвате в Instagram

5 порно звезди, които си заслужава да следвате в Instagram

от Лина Филипова, Avtora.com | 04.10.2016 | 17:00

Даммм, това са най-горещите жени в Instagram и определено заслужават вниманието ви - всяка една от тях по свои си причини.

Вижте кои 10 супер храни ще подобрят сексуалния ви живот

Вижте кои 10 супер храни ще подобрят сексуалния ви живот

от Avtora.com | 01.10.2016 | 11:00

Да, хайверът е вкусен. Но червеното грозде, авокадото, ореховите ядки и много други храни биха събудили горещи емоции, които със сигурност ще вдигнат градуса на сексуалния ви живот.

10 невероятни факта за секса по света, които трябва да прочетете

10 невероятни факта за секса по света, които трябва да прочетете

от Лина Филипова, Avtora.com | 29.09.2016 | 14:00

Знаете ли, че във Франция наричат оргазма "la petit mort", което в превод означава "малка смърт"?

Любимият цвят издава характера – какво крие езикът на цветовете

Любимият цвят издава характера – какво крие езикът на цветовете

от Мария Стаменова, Avtora.com | 07.05.2016 | 14:00

Нещата, които харесваме, говорят за нас. Предпочитаният цвят разкрива черти от характера ни, но какво крие езикът на багрите?!

Как да спестим пари на любовна среща

Как да спестим пари на любовна среща

от Анета Стефанова, Avtora.com | 29.03.2016 | 14:00

Ако при мисълта за романтична среща, портмонето ви настръхва, потупайте с облекчение джоба. Следват няколко идеи, за които специално не значи скъпо.

Как да "рестартирате" сексуалния живот във връзката си

Как да "рестартирате" сексуалния живот във връзката си

от Теодора Желязкова, Avtora.com | 20.03.2016 | 14:00

Забързаният начин на живот, децата, финансови или други проблеми могат да изгасят онази страст, която свързва двама влюбени. Ето няколко начина, по които можете да "рестартирате" вашия сексуален живот.

X