13 вида влюбени двойки, които кръстосват града

13 вида влюбени двойки, които кръстосват града

Хора – много, връзки – още повече. Без претенции за абсолютна достоверност, решихме да направим една бърза обиколка на града и да ви представим видовете влюбени двойки, които се разхождат и обичат из него.

Бръмчалките

Винаги бързат за някъде, винаги са навсякъде. Събират тайфата, не изпускат среща, парти или концерт. Те са душата на компанията, идеалът за двойка, определението "родени един за друг" и раздялата им е просто немислима.

Стопаджиите

Хората авантюристи, за които животът започва и свършва с една дума – приключение. Къде и как са се срещнали, можем само да гадаем, но едно е сигурно – било е вълнуващо! Не ги търсете в града, тук можете да ги видите само да минават транзит, отправяйки се към следващата спираща дъха емоция.

Снобарите

Там, където можем да засечем подобен вид хора, задължително условие е да сме барнати от глава до пети, вписани в тайнствен ВИП списък и притежаващи самочувствие, опиращо небето. Толкова много лукс и блясък крият опасност от подхлъзване, затова учтиво им казваме "наздраве" в компанията на...

Бираджиите

Съществува едно сигурно средство, събиращо безотказно хората от векове – бирата. Освен с верни приятели и весела компания, златната течност нерядко ни среща и с любовта. Защото лято + бира + китари + звезди + романтика = любов. Виждаме ги навсякъде – прегърнати на пейка, вървящи по улицата, чакайки на светофара. Те двамата и тя – бирата!


Домошарите

Двойки, които по очевидни причини не засичаме из софийските улици и паркове, но легенда разказва, че съществуват. Затворени по етажите на панелките или в къща в полите на Витоша, тези гълъбчета се обичат сред тишина и спокойствие, докато неотложна работа или природно бедствие не ги накара да напуснат гнездото си.

Зубърите

Тази порода хора ги събира страстта към знанието и този факт автоматично прави любовта им научно обоснована, естетически издържана, доказана по всички възможни уравнения и теореми на света, накратко – мегасилна! Виждаме ги пред библиотеката или в градинките, заровили поглед в дебели книги, зад чиито страници тайно си открадват по някоя целувка.

Арт типовете

Артистичните сладури, за които животът е изкуство. Виждат красота, смисъл и вдъхновение във всичко и най-вече един в друг. Можете да бъдете в тяхната компания само срещу едно ходене до галерия, изложба или арт фест, а подобна среща със сигурност ще остави цветен спомен в съзнанието ви.


Позьорите

Тези индивиди показват любовта си по всевъзможни начини, които почти винаги целят да ти се набият на очи. Палави ръце, гърчещи се езици в градския транспорт или демонстративни скандали на места с минимум 100 души публика. Нужно ли е?

Идеалистите

Първа пушка на всеки протест, при всеки опит за защита на човечността и справедливостта. Знаят какво искат, виждат по-далеч от носа си и са готови да отстояват целите си интелигентно. Знаят, че е далеч по-добре да правят любов, а не война. Нека има повече такива хора и нека се обичат още повече!

Работохолиците

При тези хорица работата стои над всичко останало. Правят секс по график и комуникират със залепени бележки по хладилника (ако им е останало време да се преместят в обща квартира). Обичат се от разстояние, но в крайна сметка не можем да ги съдим, защото и двамата гледат в една посока – макар тя да не е лице в лице.

Красавицата и звярът

Става дума за онази потресаваща любовна двойка – красива жена и мъж, който по ЕГН може да й бъде прадядо. Ще го познаете по бастуна, деменцията и дебелия портфейл, а нея – по силикона, екстеншъните, изкуствените мигли и изкуствения тен. Опс, красива ли казахме?


Девствениците

Макар че са застрашени от изчезване, вярваме, че тази порода хора все още съществува. Онези романтични и чувствителни човеци, които мечтаят за брака и се пазят за сватбата. Покрай заслужените блажените удоволствия, които са отлагали така дълго, предлагаме да получат и медал за храброст.

Хейтърите

Обединява ги омразата към света. Презират всичко, а любимото им занимание е да се съберат, да оплюват тъжната реалност, а след това да се повъргалят за малко утешителен секс. И така ден след ден, докато депресията не стане толкова тъпа, че не се наложи да излязат и от нея.

Бързо търсене за:

Avtora препоръчва

Заблудите, в които "Сексът и градът" ни накара да повярваме

Заблудите, в които "Сексът и градът" ни накара да повярваме

от Avtora.com | 05.04.2017 | 15:03

Едва ли съществува жена на тази планета, която да не е гледала поне един епизод на сериала "Сексът и градът". Дори и да съществува такава, сме сигурни, че поне е чувала за Кари Брадшоу – една от най-стилните съвременни ТВ героини, любителка на хубавите обувки...

Ето какво сексът ала "50 нюанса сиво" причинява на психиката ви

Ето какво сексът ала "50 нюанса сиво" причинява на психиката ви

от Ваня Георгиева, Avtora.com | 08.10.2016 | 21:49

Докато първият филм от обичаната еротична трилогия Fifty Shades – Fifty Shades of Grey (50 нюанса сиво) може да представя по ужасен и доста неправдоподобен начин практиката на BDSM обществото, книгите от поредицата, която се превърна в бестселър и чиято...

10 цинични истини за любовта и живота от безкомпромисния Чарлз Буковски

10 цинични истини за любовта и живота от безкомпромисния Чарлз Буковски

от Ина Фенерова, Avtora.com | 08.10.2016 | 15:00

Пропаднал тип или икона, гениален или просто неподражаемо циничен, както и да го наричат, едно е абсолютно неоспоримо - към Чарлз Буковски просто не можеш да бъдеш безразличен.

8 неща, които трябва да знаете преди първото си секс парти

8 неща, които трябва да знаете преди първото си секс парти

от Avtora.com | 05.10.2016 | 23:08

Ако за първи път чувате за "секс парти", е напълно възможно фантазията ви да заработи на сто процента, само и само за да се опитате да разгадаете съдържанието на това понятие. Вероятно ще си представите оргии, екстремно насилие, свръх злоупотреба с наркотични...

5 порно звезди, които си заслужава да следвате в Instagram

5 порно звезди, които си заслужава да следвате в Instagram

от Лина Филипова, Avtora.com | 04.10.2016 | 17:00

Даммм, това са най-горещите жени в Instagram и определено заслужават вниманието ви - всяка една от тях по свои си причини.

Вижте кои 10 супер храни ще подобрят сексуалния ви живот

Вижте кои 10 супер храни ще подобрят сексуалния ви живот

от Avtora.com | 01.10.2016 | 11:00

Да, хайверът е вкусен. Но червеното грозде, авокадото, ореховите ядки и много други храни биха събудили горещи емоции, които със сигурност ще вдигнат градуса на сексуалния ви живот.

10 невероятни факта за секса по света, които трябва да прочетете

10 невероятни факта за секса по света, които трябва да прочетете

от Лина Филипова, Avtora.com | 29.09.2016 | 14:00

Знаете ли, че във Франция наричат оргазма "la petit mort", което в превод означава "малка смърт"?

Любимият цвят издава характера – какво крие езикът на цветовете

Любимият цвят издава характера – какво крие езикът на цветовете

от Мария Стаменова, Avtora.com | 07.05.2016 | 14:00

Нещата, които харесваме, говорят за нас. Предпочитаният цвят разкрива черти от характера ни, но какво крие езикът на багрите?!

Как да спестим пари на любовна среща

Как да спестим пари на любовна среща

от Анета Стефанова, Avtora.com | 29.03.2016 | 14:00

Ако при мисълта за романтична среща, портмонето ви настръхва, потупайте с облекчение джоба. Следват няколко идеи, за които специално не значи скъпо.

Как да "рестартирате" сексуалния живот във връзката си

Как да "рестартирате" сексуалния живот във връзката си

от Теодора Желязкова, Avtora.com | 20.03.2016 | 14:00

Забързаният начин на живот, децата, финансови или други проблеми могат да изгасят онази страст, която свързва двама влюбени. Ето няколко начина, по които можете да "рестартирате" вашия сексуален живот.

X