Искате да стопите килограмите? Започнете с това!

Искате да стопите килограмите? Започнете с това!

Началото на годината е време за обещания и закани: "Ще откажа цигарите", "Ще си намеря нова работа" и, разбира се, винаги популярното "Ще сваля килограмите". Ако и вие сте се насочили към последното, ето нещо, което ще ви е от полза.

Ако искате да намалите килограмите си, следва да подходите научно – първо е редно да разберете колко точно са те. Трябва да разберете срещу какво се изправяте, а за целта ви е нужен кантар. Но не просто какъв да е кантар, все пак на тези страници говорим само за високи технологии.

За да е успешна борбата, трябва да се екипирате с най-доброто възможно оборудване. А когато имате нужда от най-доброто в тази конкретна област, можете да се доверите на Withings. С техните продукти везната не просто ви информира за моментното ви състояние, а също така ви помага да го подобрите! Ето как става това...

Withings Wireless Body Scale WS-30

Живеем във време, в което всичко има връзка с интернет, а безжичният кантар Withings Wireless Body Scale WS-30 (цена 199 лв.) не е изключение. Везната поддържа wi-fi и Bluetooth свързаност, като идеята е, че устройството не просто измерва данни, а и ги записва и ги изпраща към мобилния ви телефон, където можете да ги анализирате с помощта на специално приложение.

Джаджата може да мери тежести до 180 кг с изключителна точност и може да се ползва от цялото семейство – имате възможност да създадете до осем различни профила, така че всеки член на фамилията да получи информация за собствения си напредък.

Withings Wireless Body Scale WS-30

Доста по-интересен и мощен е кантарът Withings Smart Wireless Body Analysis Scale WS-50 (цена 299 лв.). Той е малко по-скъп, но бързо ще разберете защо. Има всички функционалности на базовия модел, плюс още доста отгоре.

На първо място, тази везна не измерва единствено тежест. Името й неслучайно е Body Analyzer – тя също така е способна да мери индекса на телесната маса (BMI), процента на телесните мазнини, както и сърдечния ритъм. Всичко това – само след като постоите върху нея няколко секунди.

Withings Smart Wireless Body Analysis Scale WS-50

Разбира се, цялата информация се изпраща към телефона ви. Там тя се обработва и ви се представя в удобен и лесно разбираем вид – Withings си партнира с популярното приложение MyFitnessPal. Чрез него ще можете да си задавате цели, които да гоните, ще си следите калориите и ще оставате мотивирани дълго време, което е от основно значение при борбата с теглото.

Везната следи дори неща извън вашето тяло – ако я вържете към интернет, всеки ден ще получавате информация за метеорологичните условия (на това са способни и двата модела), а по-мощният кантар дори е способен да анализира качеството на въздуха в стаята ви, като измерва температурата и нивата на въглероден диоксид!

Withings Smart Wireless Body Analysis Scale WS-50

Общо взето, тези два кантара приличат повече на футуристичен медицински скенер, излязъл от "Стар Трек", отколкото на обикновена везна.

Възползвайте се от възможностите им и разкажете играта на новогодишните си обещания – здрав дух в здраво тяло!

Купи Withings Wireless Body Scale WS-30 ТУК

Купи Withings Smart Wireless Body Analysis Scale WS-50 ТУК

Бързо търсене за:

Avtora препоръчва

Как да подобрим паметта си с тази лесна техника за запомняне

Как да подобрим паметта си с тази лесна техника за запомняне

от Мария Иванова, Avtora.com | 21.08.2017 | 10:00

Всичко, което трябва да направим, е да си създадем въображаем "дворец на спомените".

Илюзия ли е свободната воля?

Илюзия ли е свободната воля?

от Avtora.com | 19.08.2017 | 18:17

Теорията за детерминизма на Исак Нютон казва, че всичко в живота ви е отдавна заложено, дори прочитането на този материал. Вие нямате свободна воля, говорим за една илюзия!

9 начина да спрем главоболието без хапчета

9 начина да спрем главоболието без хапчета

от Avtora.com | 13.08.2017 | 11:42

Научете какви са различните типове главоболие и как лесно и без хапчета можем да се преборим с тях.

Как кучетата ни правят по-здрави?

Как кучетата ни правят по-здрави?

от Avtora.com | 05.08.2017 | 14:24

Има безброй начини, чрез които кучето прави живота ви по-приятен. То е верен приятел, забавлява ви, прави запознанствата по-лесни и дори може да подобри здравословното ви състояние.

5 хака, с които да поддържате идеално тегло

5 хака, с които да поддържате идеално тегло

от Avtora.com | 13.10.2016 | 16:21

Как да поддържаме идеално тегло и как да се предпазим от неусетното залитане в крайности...

7 сутрешни ритуала, с които най-успешните хора в света започват деня си

7 сутрешни ритуала, с които най-успешните хора в света започват деня си

от Лина Филипова, Avtora.com | 03.10.2016 | 09:00

Денят се познава от сутринта и това как оползотворяваме утрото си до голяма степен показва как ще протекат и следващите часове.

6 начина да преодолеем стресови ситуации

6 начина да преодолеем стресови ситуации

от Лили Иванова, Avtora.com | 03.05.2016 | 14:00

Забързаното ежедневие, проблемите вкъщи, задълженията в работата... Когато всичко това ви се струпа на главата и сякаш не издържате на напрежението, най-доброто решение е отделеното време за почивка и спокойствие. Ето 6 лесни "оръжия", с които ще преборите...

Диета и алкохол - възможно ли е?

Диета и алкохол - възможно ли е?

от Лили Иванова, Avtora.com | 08.04.2016 | 16:00

Както се казва: "Няма начин да няма начин". Всеизвестно е колко полезно, лечебно и вдъхновяващо е виното. И макар всички познати диети да изключват приема на алкохолни напитки, то винената диета е ефективна и изхвърля излишните течности от организма.

Вкусно, полезно и с щипка любов: Вегетарианска пица с рукола и кралски печурки

Вкусно, полезно и с щипка любов: Вегетарианска пица с рукола и кралски печурки

от Цвет Бонева, Avtora.com | 05.04.2016 | 16:00

Пролетта дойде, а с нея и пресните салати, билки и зеленчуци. Пазарите са отрупани с цветове и всичко е свежо и колоритно. За да се вталим за лятото, а и да се погрижим за организма си, е добре да се възползваме от зеленчуковото разнообразие.

5 нискокалорични напитки за детоксикация

5 нискокалорични напитки за детоксикация

от Теодора Желязкова, Avtora.com | 25.03.2016 | 14:00

Акнето и лошият дъх са само част от последствията, предизвикани от прекаленото количество токсини в тялото ви. Диетите за детоксикация включват набор от упражнения и прием на плодове и зеленчуци, както и друга нискокалорична питателна храна, която помага...

X