Скреч карта на България – най-якият подарък, който можете да направите

Скреч карта на България – най-якият подарък, който можете да направите

Знаете ли, че имате най-малко 89 причини да изберете България за основна дестинация, из която да пътешествате? Всичко, което ви трябва, е карта!

Понятието карта има много значения и сте на прав път, ако сте асоциирали употребата му в предишното изречение с географията, но едва ли сте си представили точно онова, което имаме предвид.

Защото тази карта е нещо напълно различно от всичко, което сте виждали, нещо, което може би още никой около вас не притежава и което занапред ще бъде една от първите ви идеи за подарък на специален за вас човек. И ще реши веднъж завинаги казуса с намирането на подходящ подарък за мъж, независимо дали последният носи вратовръзки, или не.Подарък, който в еднаква степен ще ви се иска да правите и да получавате и който в най-голяма степен отговаря на едни от най-трудноизпълнимите критерии за истински стойностен и оригинален подарък - да е креативен, интелигентен, дизайнерски, а същевременно да има реално приложение като носител на информация и аналогова "джаджа" с интерактивен компонент.Всъщност може би най-правдивото определение за уникалната скреч карта на България на CreativEgg е бижу (достатъчно е да споменем златното фолиево покритие, контрастиращо на черния картон), или пък артефакт - примерно нещо, което сър Дрейк е плячкосал при някой от пиратските си набези. Или по-скоро Нейтън Дрейк - неговият далечен потомък и главен герой в култовата игра Uncharted III, чието действие се развива в наши дни.


Защото излъчването на тази карта е за нещо модерно, високотехнологично дори, изпипано до най-малкия детайл, така че да задоволи и най-критичните умове.  

И така, ако искате да събудите и вдъхновите приключенския си дух или този на скъп приятел, да направите най-оригиналния подарък на годината и да се самоопределите като личност с усет за естетското и оригиналното, скреч карта на България на CreativEgg е вашият първи избор!Картата, която ще се видоизменя с всяко следващо пътешествие до някоя от 89-те дестинации, включени в нейната легенда (тъй като идеята е да изтривате скреч
фолиото от мястото, на които сте били, разкривайки многоцветната й основа), идва опакована в елегантен черен тубус, на който по-креативните със сигурност могат да намерят още куп приложения.

Купи скреч карта на България ТУК

Бързо търсене за:

Avtora препоръчва

Calvin Klein Eyewear – слънчеви очила за хора с HD визия

Calvin Klein Eyewear – слънчеви очила за хора с HD визия

от Avtora.com | 20.02.2017 | 12:36

Всеки изглежда по-добре със слънчеви очила. Факт. Примери? Lady Gaga, Боно, Виктория Бекъм, да, след като го споменаваме, и Дейвид също, без съмнение някой, когото познавате, и не на последно място – вие! И ако все още не сте се уверили в последното,...

Скреч мания! С картата на България и уникални поздравителни картички

Скреч мания! С картата на България и уникални поздравителни картички

от Avtora.com | 17.05.2016 | 23:30

Независимо дали искате да зарадвате себе си, или някой близък, с повод или без – просто ей така, за да (си) подарите усмивка, имаме няколко фантастични предложения, на които няма как да устоите. Гарантираме ви!

Как да изберем перфектния подарък за рожден ден и/или имен ден

Как да изберем перфектния подарък за рожден ден и/или имен ден

от Avtora.com | 03.05.2016 | 11:30

Водени от желанието да зарадваме близките си хора, често прекарваме дни наред в търсене на най-подходящите за тях подаръци. Независимо от това колко добре познаваме техните вкусове и лични предпочитания, понякога финалният ни избор продължава да буди...

Как да пазаруваме изгодно онлайн

Как да пазаруваме изгодно онлайн

от Цвет Бонева, Avtora.com | 07.04.2016 | 14:00

В забързаното ни ежедневие предпочитаме да спестим малко време от обикаляне по магазините и да си купим нещо по новия начин – онлайн.

10 модни предложения "Направи си сам"

10 модни предложения "Направи си сам"

от Цветана Бонева, Avtora.com | 15.02.2016 | 10:30

Почти всеки от нас някога си е правил нещо сам, а напоследък известното DIY (Do It Yourself / Направи си сам) течение навлиза стремглаво и в модата. Сега е модерно да творим и да създаваме сами аксесоари, дрехи, а дори и обувки!

10 странни неща, които не знаете за парфюмите

10 странни неща, които не знаете за парфюмите

от Avtora.com | 18.01.2016 | 13:00

Писателката и маниак на тема парфюми Барбара Херман, авторка на книгата "Ухание и поквара: Разкодиране на провокативните парфюми на века" (Лайънс Прес 2013), се рови в сексуалния подтекст и играта между половете, които се крият в историята на парфюма.

Ръкавици Mujjo – студът не е пречка

Ръкавици Mujjo – студът не е пречка

от Avtora.com | 16.12.2015 | 11:00

Дойде сезонът на ръкавиците! За добро или за лошо, в съвременния свят вече не върви просто да си прибереш ръцете в джобовете и да си ходиш по пътя – има твърде много съобщения за отговаряне, мейли за четене, статуси за лайкване, туитове за туитване…

Най-креативните коледни подаръци, които можете да имате още сега

Най-креативните коледни подаръци, които можете да имате още сега

от Avtora.com | 15.12.2015 | 11:00

Обхвана ли ви вече коледното настроение? Ако във вашия случай въпросното състояние на духа се изразява не толкова в идеята за отрупаната трапеза, колкото в завладяващото желание да зарадвате близки и приятели с готини и оригинални подаръци, на които не...

Alcatel Onetouch Wave – достъпният смарт часовник

Alcatel Onetouch Wave – достъпният смарт часовник

от Avtora.com | 01.12.2015 | 11:00

Смарт часовник на разумна цена, който ви помага да се грижите за себе си и има приятен външен вид? Търсенето приключи.

X