Magnetic Pixels – дайте воля на въображението си

Magnetic Pixels – дайте воля на въображението си

Тези силно намагнетизирани топчета могат за секунди да се превърнат в най-различни предмети и да заемат всякакви форми.

Празничният сезон настъпва и, както обикновено, доста хора ще се втурнат да търсят подаръци за приятели, колеги и бизнес партньори. Проблемът е, че става и все по-трудно да се открие нещо оригинално, което да бъде едновременно стилно и провокиращо творческата мисъл, а не просто ненужна вещ, която ще разопаковаме и захвърлим някъде у дома или в офиса.

Ако сте сред хората, които могат да оценят подобна забавна и стимулираща закачка, Magnetic Pixels (цена 45 лв.) може да бъде перфектният подарък, който да направите на друг или на себе си.Идеята зад тези магнитни сфери е невероятно проста и в същото време практически без ограничения в начина, по който може да използвате джаджата. Във всеки комплект влизат общо 216 магнитни топчета, чието привличане е много силно и гарантира, че, веднъж допрени, те буквално няма да мръднат. Нещо повече, силата им на привличане е значително по-висока от тази на други подобни продукти, което винаги е добре да се знае.

Сферите с диаметър 5 милиметра са изработени от рядък земен метал с името неоди, който се отличава с особено силни магнитни качества и съответно се използва при създаването на мощни магнити за всякакви цели – от промишлено приложение в хибридни автомобили и вятърни турбини до възможността да превърнете изработените от него топчета в най-различни фигури и модели.Точно това ви позволява комплектът Magnetic Pixels и когато ви уверява, че само фантазията е границата на неговото приложение, това наистина не е просто рекламен девиз, а самата истина. Действително, подобно на пластилин, който се подчинява на всяко движение на ръцете ви, магнитните топчета буквално за секунди променят облика си, водени единствено от вашите желания и въображение.

Те могат да се подредят в кубчета, в гривни, в коронка за глава, в своеобразни чашки или пък дори в ефектно украшение, което смело да поставите на шията си. Тъй като сферите се предлагат в най-различни цветове, това ви позволява да построите причудливи и шарени форми, след което да ги развалите и да им вдъхнете живот като част от съвсем друга конструкция. Ако търсите вдъхновение или искате да започнете кариерата си на творец, опирайки се на вече доказани форми, на Facebook страницата на продукта има чудесна галерия от десетки снимки, показващи най-различни начини да подредите част или всички топчета.Забавлението с тези магнитни топчета има и доста положително влияние – то може да бъде както стимулиращо средство за обучение и разпалване на творческо мислене у едно дете, така и перфектният начин за релаксация и отпускане в средата на напрегнатия ден в офиса. Поради това Magnetic Pixels имат доста широко приложение, а като бонус в момента дори се предлагат на промоция.

Купи Magnetic Pixels ТУК

Бързо търсене за:

Avtora препоръчва

Calvin Klein Eyewear – слънчеви очила за хора с HD визия

Calvin Klein Eyewear – слънчеви очила за хора с HD визия

от Avtora.com | 20.02.2017 | 12:36

Всеки изглежда по-добре със слънчеви очила. Факт. Примери? Lady Gaga, Боно, Виктория Бекъм, да, след като го споменаваме, и Дейвид също, без съмнение някой, когото познавате, и не на последно място – вие! И ако все още не сте се уверили в последното,...

Скреч мания! С картата на България и уникални поздравителни картички

Скреч мания! С картата на България и уникални поздравителни картички

от Avtora.com | 17.05.2016 | 23:30

Независимо дали искате да зарадвате себе си, или някой близък, с повод или без – просто ей така, за да (си) подарите усмивка, имаме няколко фантастични предложения, на които няма как да устоите. Гарантираме ви!

Как да изберем перфектния подарък за рожден ден и/или имен ден

Как да изберем перфектния подарък за рожден ден и/или имен ден

от Avtora.com | 03.05.2016 | 11:30

Водени от желанието да зарадваме близките си хора, често прекарваме дни наред в търсене на най-подходящите за тях подаръци. Независимо от това колко добре познаваме техните вкусове и лични предпочитания, понякога финалният ни избор продължава да буди...

Как да пазаруваме изгодно онлайн

Как да пазаруваме изгодно онлайн

от Цвет Бонева, Avtora.com | 07.04.2016 | 14:00

В забързаното ни ежедневие предпочитаме да спестим малко време от обикаляне по магазините и да си купим нещо по новия начин – онлайн.

10 модни предложения "Направи си сам"

10 модни предложения "Направи си сам"

от Цветана Бонева, Avtora.com | 15.02.2016 | 10:30

Почти всеки от нас някога си е правил нещо сам, а напоследък известното DIY (Do It Yourself / Направи си сам) течение навлиза стремглаво и в модата. Сега е модерно да творим и да създаваме сами аксесоари, дрехи, а дори и обувки!

10 странни неща, които не знаете за парфюмите

10 странни неща, които не знаете за парфюмите

от Avtora.com | 18.01.2016 | 13:00

Писателката и маниак на тема парфюми Барбара Херман, авторка на книгата "Ухание и поквара: Разкодиране на провокативните парфюми на века" (Лайънс Прес 2013), се рови в сексуалния подтекст и играта между половете, които се крият в историята на парфюма.

Ръкавици Mujjo – студът не е пречка

Ръкавици Mujjo – студът не е пречка

от Avtora.com | 16.12.2015 | 11:00

Дойде сезонът на ръкавиците! За добро или за лошо, в съвременния свят вече не върви просто да си прибереш ръцете в джобовете и да си ходиш по пътя – има твърде много съобщения за отговаряне, мейли за четене, статуси за лайкване, туитове за туитване…

Най-креативните коледни подаръци, които можете да имате още сега

Най-креативните коледни подаръци, които можете да имате още сега

от Avtora.com | 15.12.2015 | 11:00

Обхвана ли ви вече коледното настроение? Ако във вашия случай въпросното състояние на духа се изразява не толкова в идеята за отрупаната трапеза, колкото в завладяващото желание да зарадвате близки и приятели с готини и оригинални подаръци, на които не...

Скреч карта на България – най-якият подарък, който можете да направите

Скреч карта на България – най-якият подарък, който можете да направите

от Avtora.com | 07.12.2015 | 17:00

Знаете ли, че имате най-малко 89 причини да изберете България за основна дестинация, из която да пътешествате? Всичко, което ви трябва, е карта!

Alcatel Onetouch Wave – достъпният смарт часовник

Alcatel Onetouch Wave – достъпният смарт часовник

от Avtora.com | 01.12.2015 | 11:00

Смарт часовник на разумна цена, който ви помага да се грижите за себе си и има приятен външен вид? Търсенето приключи.

X