ROCCAT Kone Pure Optical – геймърите знаят защо

ROCCAT Kone Pure Optical – геймърите знаят защо

Една много добра геймърска мишка с агресивен външен вид и комплексен софтуер за фини настройки.

Ако наскоро сте били на пазар за висококачествена геймърска мишка, със сигурност ви е направило впечатление, че истински добрите модели са на доста високи цени. Истината обаче е, че не е задължително да влизате в толкова голям разход, за да получите джаджата, която ще ви свърши работа. Не, не става въпрос за някакви бюджетни изненади, които магически ще се окажат най-доброто решение за никакви пари. Имаме предвид модел, който много точно се пласира във високия клас, но на по-достъпна цена, превръщайки се в неустоима оферта, що се отнася до съотношението цена-качество.

Става въпрос за геймърската мишка ROCCAT Kone Pure Optical (цена 139 лв.) на небезизвестната компания за периферия.

Мишката е наследник на хитовата Kone XTD, но с някои деликатно ограничени функции и на по-достъпна цена. Не се плашете обаче, тъй като дизайнерите на ROCCAT Kone Pure Optical са намерили възможно най-правилния подход, пропускайки само несъществени функции, които нямат пряко отношение към производителността на мишката. Всъщност най-точното обяснение се крие именно в нейното название – Pure. Тя улавя най-чистата философия на това, което направи Kone XTD толкова успешна, помества я в не по-малко атрактивен външен вид и ви я предлага на по-приемлива цена.Всичко, което превърна предния модел в такъв хит, също е тук – от вградените 576КВ памет за запаметяване на профили, през максимум 4000 DPI, чак до предизвикателната визия и дори светлинните ефекти, които, без съмнение, ще се понравят на всеки сериозен геймър. Гуменото покритие на Kone Pure не привлича отпечатъци и се усеща стабилно в ръката ви. Мишката ще бъде най-удобна на геймъри с малки и средноголеми ръце, защото е по-компактна, но дори и да не сте сред тях, това не трябва да ви притеснява.

Подобно на практически всички геймърски мишки от висок клас, Kone Pure е с кабел с дължина 1,8 метра, който е достатъчно дълъг за почти всички потребители, включително и за такива, чиито компютри са под бюрото или не в непосредствена близост от монитора. Наличието на кабел означава, че елиминирате опасността от какъвто и да било лаг, а и няма нужда да се занимавате с батерии.Идва ред и на LED светлините. Никоя истинска геймърска мишка или клавиатура не би била такава без някакъв тип LED осветление. Дори и да не се захласвате чак толкова по подобни екстри, няма как да отречете, че, особено на тъмно, светещото колелце не мишката и логото на производителя върху гърба на й изглеждат много приятно.

Специално внимание заслужава софтуерът към ROCCAT Kone Pure Optical, който, между другото, позволява да зададете огромен брой комбинации за цвят, с които свети мишката. От тук може да правите задължителните за всяка геймърска мишка макро комбинации, които да записвате и включвате към различни профили. Нещо повече, всеки вече готов профил може да се свърже с три различни програми или игри, така че когато стартирате всяка, профилът се сменя автоматично, без да е необходимо да правите нищо.

ROCCAT Kone Pure Optical е с вградена памет, което означава, че всички тези профили и макро комбинации се записват директно на мишката и могат да функционират на всеки един компютър, на който я включите. Супер готина и нестандартна е функцията за следене на вашата работа с мишката и записването на различни постижения като определен брой кликвания или завъртания на колелцето, които софтуерът организира под името Roccat Achievements Display. Когато достигнете дадено постижение, това се отбелязва с гласово известие, което буквално може да ви изкара акъла първия път, когато го чуете. Въпреки че е страшно забавно, ако не ви харесва, винаги може да го спрете, макар че бихте загубили една много яка екстра.ROCCAT Kone Pure Optical е солидна мишка, която може да спори с най-добрите представители на геймърските опашати джаджи, но с неоспоримото предимство на своя страна в лицето на по-достъпната цена. Хардуерът й е повече от достатъчен, за да я ползвате в различни ежедневни ситуации, а когато дойде време за игра, може да се възползвате от богатите опции, които предлага софтуерът. Независимо дали търсите сериозна геймърска мишка или просто искате такава, която да е по-атрактивна и висококачествена при ежедневна употреба, ROCCAT Kone Pure Optical със сигурност заслужава вашето внимание.

Купи ROCCAT Kone Pure Optical ТУК

Бързо търсене за:

Avtora препоръчва

Мобилни и дистанционни системи за видеонаблюдение

Мобилни и дистанционни системи за видеонаблюдение

от Avtora.com | 09.08.2017 | 08:09

По какъв начин отдалеченият видео достъп помага за наблюдението на вашите охранителни камери в личния живот или в бизнеса?

DC Charger Stand Pack – винаги подръка за вас

DC Charger Stand Pack – винаги подръка за вас

от Avtora.com | 03.05.2016 | 11:00

Цели четири джаджи за вашия телефон. И да, плочката за безжично зареждане е толкова готина, колкото звучи.

DC Starter Pack – всичко за вашия нов iPhone

DC Starter Pack – всичко за вашия нов iPhone

от Avtora.com | 26.04.2016 | 11:00

Силиконов калъф, оригинален кабел, зарядно устройство и поставка за кола, за да сте готови за път.

DC Outside Pack – за селфи маниака у вас

DC Outside Pack – за селфи маниака у вас

от Avtora.com | 19.04.2016 | 11:00

Комбинацията от телескопичен селфи стик, мощна външна батерия и мултифункционален кабел е сбъдната мечта за любителите фотографи.

DC Laptop Pack – за онези, които обичат да се отличават

DC Laptop Pack – за онези, които обичат да се отличават

от Avtora.com | 15.04.2016 | 11:00

Комплект дизайнерски неопренов калъф и мишка за лаптопи, с които да придадете неподправена индивидуалност на техниката си.

Kanex Lightning Sync & Charge Dock – винаги до вас

Kanex Lightning Sync & Charge Dock – винаги до вас

от Avtora.com | 05.04.2016 | 11:00

Елегантна и практична док станция, която поддържа много широк кръг устройства на Apple.

Kanex Mini Display Port към HDMI адаптер – бързата връзка между лаптопа и големия екран

Kanex Mini Display Port към HDMI адаптер – бързата връзка между лаптопа и големия екран

от Avtora.com | 29.03.2016 | 11:00

Връзката на вашия лъскав лаптоп на Apple с HD телевизор не трябва да е нещо трудно и благодарение на тази джаджа това наистина е така.

Kanex USB-C Memory Card Reader – толкова малък и толкова необходим

Kanex USB-C Memory Card Reader – толкова малък и толкова необходим

от Avtora.com | 22.03.2016 | 11:00

Една практична джаджа за лесен и бърз обмен на файлове от мобилните ви устройства.

Kanex USB-C Hub – Ethernet адаптер

Kanex USB-C Hub – Ethernet адаптер

от Avtora.com | 15.03.2016 | 11:00

С тази малка джаджа липсата на портове във вашето устройство вече не е проблем!

iStick Basic Collector OTG 64GB – универсален сторидж за iPhone, Android и компютър

iStick Basic Collector OTG 64GB – универсален сторидж за iPhone, Android и компютър

от Avtora.com | 08.03.2016 | 11:00

Този универсален стик може да се използва като допълнително място за съхранение както за iPhone и Android устройства, така и за преносими и настолни компютри.

X