Thule Gauntlet 15 Attaché – съвременна чанта за професионалисти

Thule Gauntlet 15 Attaché – съвременна чанта за професионалисти

Още от незапомнена древност (50-те години на миналия век или нещо такова) бизнес куфарчето е един от най-разпознаваемите символи на професионалиста. Когато на улицата видите някой с тежкарско дипломатическо куфарче, може би дори с ключалки, веднага си казвате: "Този човек е тръгнал да върши сериозна работа".

В последно време славата на куфарчето леко намаля. Една от причините е, че вече никой не иска да бъде разглеждан като глътнал бастун бюрократ и хората предпочитат да си носят нещата в по-спортни чанти или раници. От друга страна, вече почти никой не носи хартиени документи, а лаптопи и таблети, за които класическите куфарчета не са особено пригодени.

Хубаво е обаче да се замислите върху следното: ако ежедневно разнасяте техника за хиляди левове, доколко е разумно да се доверите на възможно най-евтината чанта? Особено ако едно изпускане на въпросната техника ще се окаже фатално не само за нея, а и за ценните данни, които съхранявате в различните си джаджи.

Ако държите както на сигурността, така и на елегантния стил, можете да се доверите на Thule Gauntlet 15 Attaché (цена 169 лв.) – удароустойчива чанта от най-висок клас за MacBook Pro 15 и преносими компютри до 15.4 инча. Тя гарантирано може да предпази лаптопа ви от всичко, с което можете да се сблъскате в ежедневието си.

Този калъф/куфарче е направен от абсобриращ неопрен, а вътрешността му е запълнена с мемори пяна – само че не такава, върху която можете да спите, а такава, в която да полегнат вашите устройства. Отвътре чантата е облицована с мека материя, която да предпазва от надрасквания. Отгоре на всичко, куфарчето е влагоустойчиво и предпазва от разлети течности, дъжд и т.н. Все пак не препоръчваме да плувате с него.

Освен място за лаптоп има достатъчно разделения и за таблет, смартфон, хартиени папки и документи и други подобни неща. Clamshell дизайнът на чантата позволява да използвате преносимия си компютър, без да го изваждате от нея.

С такава чанта наистина ще се почувствате като професионалист от 21-ви век. Дори външният вид да не ви интересува, със сигурност искате да предпазите джаджите си от повреди. С Thule Gauntlet Attaché това е повече от лесна работа.

Купи Thule Gauntlet 15 Attaché ТУК

Бързо търсене за:

Avtora препоръчва

Calvin Klein Eyewear – слънчеви очила за хора с HD визия

Calvin Klein Eyewear – слънчеви очила за хора с HD визия

от Avtora.com | 20.02.2017 | 12:36

Всеки изглежда по-добре със слънчеви очила. Факт. Примери? Lady Gaga, Боно, Виктория Бекъм, да, след като го споменаваме, и Дейвид също, без съмнение някой, когото познавате, и не на последно място – вие! И ако все още не сте се уверили в последното,...

Скреч мания! С картата на България и уникални поздравителни картички

Скреч мания! С картата на България и уникални поздравителни картички

от Avtora.com | 17.05.2016 | 23:30

Независимо дали искате да зарадвате себе си, или някой близък, с повод или без – просто ей така, за да (си) подарите усмивка, имаме няколко фантастични предложения, на които няма как да устоите. Гарантираме ви!

Как да изберем перфектния подарък за рожден ден и/или имен ден

Как да изберем перфектния подарък за рожден ден и/или имен ден

от Avtora.com | 03.05.2016 | 11:30

Водени от желанието да зарадваме близките си хора, често прекарваме дни наред в търсене на най-подходящите за тях подаръци. Независимо от това колко добре познаваме техните вкусове и лични предпочитания, понякога финалният ни избор продължава да буди...

Как да пазаруваме изгодно онлайн

Как да пазаруваме изгодно онлайн

от Цвет Бонева, Avtora.com | 07.04.2016 | 14:00

В забързаното ни ежедневие предпочитаме да спестим малко време от обикаляне по магазините и да си купим нещо по новия начин – онлайн.

10 модни предложения "Направи си сам"

10 модни предложения "Направи си сам"

от Цветана Бонева, Avtora.com | 15.02.2016 | 10:30

Почти всеки от нас някога си е правил нещо сам, а напоследък известното DIY (Do It Yourself / Направи си сам) течение навлиза стремглаво и в модата. Сега е модерно да творим и да създаваме сами аксесоари, дрехи, а дори и обувки!

10 странни неща, които не знаете за парфюмите

10 странни неща, които не знаете за парфюмите

от Avtora.com | 18.01.2016 | 13:00

Писателката и маниак на тема парфюми Барбара Херман, авторка на книгата "Ухание и поквара: Разкодиране на провокативните парфюми на века" (Лайънс Прес 2013), се рови в сексуалния подтекст и играта между половете, които се крият в историята на парфюма.

Ръкавици Mujjo – студът не е пречка

Ръкавици Mujjo – студът не е пречка

от Avtora.com | 16.12.2015 | 11:00

Дойде сезонът на ръкавиците! За добро или за лошо, в съвременния свят вече не върви просто да си прибереш ръцете в джобовете и да си ходиш по пътя – има твърде много съобщения за отговаряне, мейли за четене, статуси за лайкване, туитове за туитване…

Най-креативните коледни подаръци, които можете да имате още сега

Най-креативните коледни подаръци, които можете да имате още сега

от Avtora.com | 15.12.2015 | 11:00

Обхвана ли ви вече коледното настроение? Ако във вашия случай въпросното състояние на духа се изразява не толкова в идеята за отрупаната трапеза, колкото в завладяващото желание да зарадвате близки и приятели с готини и оригинални подаръци, на които не...

Скреч карта на България – най-якият подарък, който можете да направите

Скреч карта на България – най-якият подарък, който можете да направите

от Avtora.com | 07.12.2015 | 17:00

Знаете ли, че имате най-малко 89 причини да изберете България за основна дестинация, из която да пътешествате? Всичко, което ви трябва, е карта!

Alcatel Onetouch Wave – достъпният смарт часовник

Alcatel Onetouch Wave – достъпният смарт часовник

от Avtora.com | 01.12.2015 | 11:00

Смарт часовник на разумна цена, който ви помага да се грижите за себе си и има приятен външен вид? Търсенето приключи.

X