Рейдовете за шестима в Destiny ще могат да се играят само с приятели

Рейдовете за шестима в Destiny ще могат да се играят само с приятели

Bungie разясни някои от детайлите около Destiny, които особено много вълнуват играчите и реално имат ключово значение за геймплейното преживяване, тъй като касаят начина на развитие на персонажите и опцията за кооперативна игра в популяризирания чрез World of Warcraft и Everquest формат рейд (raid).

Оказва се, че играчите ще могат да сформират такива рейдове само с приятели (не със случайни потребители). Рейдовете ще бъдат "един от опорните стълбове на играта", както и основен стимул за играчите да продължават да експлоатират Destiny след достигането на финалната фаза в играта.

"Знаем, че донякъде поемаме риск, тъй като тази активност изисква от вас да намерите петима други приятели, с които да играете. Заедно вие ще се озовете на място, където не сте били никога преди. Място, на което ще се връщате често. И в тези свои походи вие ще се сблъскате с неща, които никога преди не ви се е налагало да правите в шутър игра", обяснява Люк Смит от Bungie.

Той подчертава, че моментът, в който пред играчите се разкрие възможността да "рейдват" заедно, ще настъпи към края на играта, когато вече ще са наясно със замисъла на Bungie за развръзката в тази първа, встъпителна за поредицата част.

Относно капацитета от нива, предоставен за развитие на даден герой, той има една базисна граница – 20-то ниво – и друга, действителна максимална горна граница – 29-то ниво. При достигане на ниво 20 играчът ще види как XP точките, които е събрал, се преливат в Motes of Light – ключ към придобиването на специалната броня, позволяваща по-нататъшно развитие на героя (който все така ще се води 20-то ниво в менюто).

Приятелите с герои, достигнали 25-то ниво, ще могат да се кооперират, за да участват в рейдове от 25-то ниво, но дори тогава може да са неспособни да ги завършат – не и при първия опит. Предполага се, че процедурата ще трябва да се повтаря отново и отново дотогава, докато героите не приберат достатъчно добра плячка в хода на рейда.

Това обаче не е единствената причина, която ще връща "изкласилите" играчи отново към Destiny – от Bungie обещават ежедневни предизвикателства, както и дневни и седмични Nightfall събития с "крайно екзотични възнаграждения".

Бързо търсене за:
 
Хари Стайлс представи видеото към сингъла "Kiwi"

Хари Стайлс представи видеото към сингъла "Kiwi"

от Катя Димитрова, Avtora.com | 19.11.2017 | 00:00

Хари Стайлс представи видеото към новия си сингъл "Kiwi". Клипът е заснет в Лондон под режисурата на популярното дуо Us (Крис Барет и Люк Тейлър), а в него участва и младата звезда от филма "Rogue One: A Star Wars Story" − актрисата Бо Гадсън.

Почина Малкълм Йънг от AC/DC

Почина Малкълм Йънг от AC/DC

от Красимира Георгиева, Avtora.com | 18.11.2017 | 15:46

Един от двигателите на популярната рок група AC/DC − Малкълм Йънг − почина на 64-годишна възраст.

Първо в Avtora.com: Стефан А. Щерев очаква дете?

Първо в Avtora.com: Стефан А. Щерев очаква дете?

от Мария Иванова, Avtora.com | 17.11.2017 | 13:06

В седмицата на свободния театър с актьора и продуцент Стефан А. Щерев разговаряме за магията на живото изпълнителско изкуство, за големите образи в киното и за ролята на телевизията.

Джордж Клуни ще режисира класиката "Параграф 22"

Джордж Клуни ще режисира класиката "Параграф 22"

от Красимира Георгиева, Avtora.com | 17.11.2017 | 12:54

Актьорът Джордж Клуни се връща към малкия екран години след като снимките на "Спешно отделение" останаха зад гърба му. Този път Клуни сяда на режисьорския стол, за да заснеме мини сериала "Параграф 22", базиран на превърналата се вече в класика едноименна...

И Джеймс Артър стана веган

И Джеймс Артър стана веган

от Катя Димитрова, Avtora.com | 17.11.2017 | 09:00

Джеймс Артър казва, че веганството му е помогнало при раздялата с тлъстинките и го е научило повече да се грижи за тялото си. 29-годишният певец наскоро взел решение да последва диета, базирана на растелни продукти, и вече не консумира храни от животински...

Излезе новият албум на "Evanescence" − "Synthesis"

Излезе новият албум на "Evanescence" − "Synthesis"

от Катя Димитрова, Avtora.com | 17.11.2017 | 00:00

Групата "Evanescence" се завърна с четвъртия си и може би най-амбициозен албум, озаглавен "Synthesis". Той представлява селекция от най-обичаните и популярни песни на групата, които музикантите преаранжират специално за проекта и записват със симфоничен...

Поглед към "Фантастичните животни 2": Вижте Джъд Лоу като младия Дъмбълдор

Поглед към "Фантастичните животни 2": Вижте Джъд Лоу като младия Дъмбълдор

от Ваня Георгиева | 16.11.2017 | 20:41

Премиерната дата и първият постер на втория филм "Фантастичните животни" бяха разпространени официално.

Рапърът Лил Пийп почина на 21 години

Рапърът Лил Пийп почина на 21 години

от Мария Иванова, Avtora.com | 16.11.2017 | 17:51

Американският рапър Лил Пийп е починал снощи в апартамента си в Ню Йорк. Предполагаемата причината за смъртта на младия изпълнител, който наскоро навърши 21 години, е свърхдоза наркотици, информира "Daily Mail".

ASUS Game Arena събира геймърите на 26 ноември в София

ASUS Game Arena събира геймърите на 26 ноември в София

от Avtora.com | 16.11.2017 | 15:52

Първият изцяло женски турнир по игрите "HeartStone" и "League of Legends", единственият по рода си StarCraft BroodWar турнир за ИТ специалисти и още много състезания ще се проведат в рамките на геймърското събитието ASUS Game Arena.

X