Интервю с BEASTIE BOYS

Интервю с BEASTIE BOYS

Киро - водещият на скандалното предаване “TimeOut”, по Телевизия ММ, направи първото интервю „на живо” с Beastie Boys, с въпроси, зададени от български фенове.Въпросите към Вeastie Boys бяха събирани в продължение на 10 дни, на страницата на предаването TimeOut, със съдействието на Аvtora.com, а срещата на екипа на популярното ТВ-шоу с легендарните хипхопъри се осъществи малко преди концерта им в Милано.


Киро - Озаглавили сте последния албум “To The 5 Boroughs”. Знаете ли, че и в България има 5 големи предградия?

МCA - Tака ли?:. Да!

Мike D - Стига бе, разкарай се. Не знам някой град освен Ню Йорк да има 5 предградия.:. Хе-хе! ОК, продължаваме нататак. Слушате ли хип-хоп различен от американския? От коя страна е най-странния рап който сте чували?

Мike D - Не слушаме много, защото живеем в Ню Йорк и слушаме предимно американски хип хоп. Но се е случвало... Помните ли онзи път в Израел? Беше нещо като Имини михи...?!

МCA - Беше нещо като реклама по радиото.

Мike D - Приличаше на “So Whatcha Want”, това беше странното.:. Кой от костюмите, с които участвате в клиповете си, ви е накарал да се срамувате от себе си? Кой от вас изглеждаше най-смешно?

Adrock - Засрамени от себе си?

МCA - Не знам за това, но имаше една сцена от “No Sleep Till Brooklyn”, където трябваше да стрелям с картечница и да крещя. Всеки път, когато гледам този клип, си казвам: "Господи, изглеждам наистина тъпо!":. Заедно сте от толкова много години, правите ли 'търкал' понякога? Кога и по каква причина?

Adrock - Днес ли?... Не, не, той (Киро) не пита това (Поради балканското произношение на Киро, Бийсти първоначално бъркат 'fist fight' с нецензурно значение на съчетанието’”fist fought”, което е и подход в аналния секс, бел.ред.).


Мike D - Бием се всеки ден, бихме се и тази сутрин. Но не всички, само аз и Adrock. Готино е, така поддържаме форма.:. Какво прави Йети, тя/той тук ли е с вас в Италия?

Adrock - The Sasquatch? Той всъщност умря. Спомина се през лятото.:. От какво?

Adrock - Не знам. От старост може би. Семейството ни изпрати писмо, че...

Мike D - ...има различни слухове, които чухме. Според някои, е играл баскетбол и се е преуморил. Може би е използвал разни неща, да се стимулира например. И сърцето му не е издържало... не знам.:. Някога да сте били арестувани, изхвърляни от хотел или нещо такова?


Мike D - Всичко изброено. Веднъж, когато бяхме в Белград. Тогава всъщност махнахме покрива на хотела.

МCA - Той беше от керемиди и ние всъщност махнаме всички керемиди от покрива. Планирахме да ги върнем обратно. Просто искахме малко свеж въздух. Обаче същата вечер заваля сняг и хотела се прецака. Те ни казаха, че не сме добре дошли отново там.

Adrock - Което всъщност нямаше смисъл, защото просто вече нямаше хотел, където да се връщаме.

Мike D - Уау!... голяма загуба!:. Някой рапър да ви е наричал Niggaz?


МCA - Само в приятелския смисъл.

Мike D - Оl' Dirty Bastard се обръщаше така към нас, но по приятелски, като поздрав, един вид.:. Истина ли е, че British Airways са използвали ваша песен за реклама без разрешение и вие сте ги осъдили за много пари?


Мike D - Не за много пари, но бяха достатъчни за да завършим следващият си албум.

Adrock - Осъдихме British Airways преди много време, че използват наша музика за реклама, за много пари. Това бяха много пари за нас по онова време, но сега са нищо.

Мike D - Могат да се нарекат големи, защото можехме да правим музика. Не се налагаше да бачкаме скапани работи и да живеем в скапани апартаменти. Те използваха парчето “Cooky Puss”.

Adrock - То беше от един би-сайд... може би “Beastie Revolution”.:. В уебсайта ви, в историята ви има пауза от три години между 1987 и 1990 г. Нищо ли не правехте през това време?

Adrock - Лъжа е. Някъде между 1987-а и 1989-а записвахме “Paul's Botique”.:. Мислили ли сте да направите нео-метъл албум?

Adrock - Какво е това...

Мike D - Моля те, обясни ни какво е това. Нещо като Slipknot?

Adrock - Не.:. Как беше в ранните години, когато хората не ви уважаваха като днес и ви наричаха евтини имитатори в рап-музиката? Някога да сте мислили, че ще станете едни от най-добрите в света?

МCA - Mного хора ни казваха това. Ние ги наричахме Caca, Poo Poo.

Adrock - Pee pee Hair... ей такива неща.

МCA - "Здрасти, тоалетна чиния"...

Adrock - Такива неща им казвахме. Наричахме ги аматьори.

МCA - "Пръднята ви смърди"... ей т'ва им казвахме, когато ни обиждаха.

Мike D - А, когато ставаха много нахални и казвахме (извиква) : Не пипайте Адам!!! Така изразявам себе си. Много помага.

Adrock - Когато си груб и директен, хората обикновенно се отдръпват.:. Можете ли да римувате думата Bulgaria?

Beastie Boys:
Holeria,
Malaria,
Hysteria,
Scarrin Ya,
Turn up crazy in Bulgaria,
I'll take carry ya,
That's not fairy ya to do to me...
There's hair in the area in Bulgaria,
When I'm up in the morning I can it's only gettin' scarry ya,
I'm getting bored and bored cause I'm getting to share it ya...

Можем да продължаваме така с часове.:. Опишете най-грозната мацка, която се е обявила за ваш фен.

Adrock - Джером (мениджъра на Beastie Boys).:. Каква музика слушате, докато правите любов?

Мike D - Тогава Slipknot влизат в употреба.

МCA - Яко български рими. Ние имаме купища с албуми с български рими.:. Купих си новия албум с надеждата, че вътре ще има пънк парче... Но нямаше. Не че съм разочарован, но момчета, да чакам ли тази песен в следващият албум?

Adrock - Пази надеждата жива. Това е, което имам да кажа на този човек.

МCA - Нали знаеш какво казват хората: 'имай търпение'.

Adrock - Пожелай си го на падаща звезда. Не знам какво се случва тогава.:. Имате ли някакви странични занимания, извън музиката?

Adrock - Можем ли да говорим за това пред камера?

МCA - Всъщност аз съм зъболекар в свободното си време. Вадя зъби и правя пломби.

Adrock - Виждате ли дупката тук (посочва дупка от липсващ зъб в устата си)? Той ми го направи.

Мike D - Аз съм му голям фен, когато е зад микрофона, но му нямам доверие като зъболекар.Той ми е добър приятел, обичам да работя с него... но няма да го направя личен зъболекар, защото не му вярвам. Аз съм занаятчия-сладкар. Правя шоколад. Имам собствени ниви и отглеждам какао. След това жъна какаото. Имам специално направена машина. Какао... от това правим шоколад. Използваме семката. И след това приготвям мой собствен шоколад. Много съм известен в Ню Йорк. Можете да питате всеки къде е най-хубавият шоколад.

Adrock - И ще ти отговорят в Швейцария.

Мike D - Те питат, защото не знаят.

МCA - Вие момчета, имате ли готин шоколад в България?:. Да, но не е български. Внасяме го.

Мike D - Би трябвало да внасяте моя шоколад.


:.Ок, ще направим договор;)Между другото, ще се опитате ли да вземете някакви Грами награди тази година? Колко награди имате спечелени и къде ги държите?

Мike D - Имаме няколко Грамита. Аз дадох моите на майка ми. Тя си ги държи на библиотеката. Тази година също сме номинирани... За лош късмет разбрахме, че ще загубим, заради Black Eyed Peas.

МCA - Но това е готино, всъщност. Има едно нещо, което ми харесва повече от награда Грами: когато си номиниран и не спечелиш, получаваш награда Boobie. Това е като малък медалион на връзка, който можеш да носиш на врата. Аз обичам да си го нося това нещо и да го показвам в супермаркета.

Adrock - Аз имам тайно копие от порнофилм с Мike D. Сега ще го издавам.

Мike D - Това, което бе откраднато от сейфа от моят агент?

Adrock - Да. Ще го пусна скоро в интернет.
Бързо търсене за:

Avtora препоръчва

Джъстин Бийбър очаква брат или сестра − съпругата на баща му е бременна

Джъстин Бийбър очаква брат или сестра − съпругата на баща му е бременна

от Катя Димитрова, Avtora.com | 23.02.2018 | 08:00

Джъстин Бийбър скоро ще се зарадва на братче или сестриче. Това стана ясно, след като баща му Джеръми Бийбър съобщи, че новата му съпруга Челси Ребело е бременна.

Бели орхидеи и черен шоколад откриха турнето на Лили Иванова

Бели орхидеи и черен шоколад откриха турнето на Лили Иванова

от Катя Димитрова, Avtora.com | 22.02.2018 | 00:00

С букет от над 100 бели цветя и черен шоколад Лили Иванова постави начало на турнето си "За пълноценни мигове с музиката".

Рики Мартин представя нов сингъл на фестивал в Дубай

Рики Мартин представя нов сингъл на фестивал в Дубай

от Катя Димитрова, Avtora.com | 21.02.2018 | 00:00

На 23 февруари суперзвездата Рики Мартин ще представи за първи път на живо новия си сингъл "Fiebre". Това ще се случи в заключителната вечер на реномирания фестивал "Emirates Airlines Dubai Jazz Festival". Участието във фестивала е първият концерт в кариерата...

 Маргарита Хранова и Константин оставят автентичните си гласове в "Като две капки вода"

Маргарита Хранова и Константин оставят автентичните си гласове в "Като две капки вода"

от Катя Димитрова, Avtora.com | 21.02.2018 | 00:00

Двама от най-популярните изпълнители у нас ще завършат звездната осмица в новия сезон на шоуто "Като две капки вода", който стартира на 26 февруари от 20:00 ч. по "Нова телевизия". Маргарита Хранова и Константин ще стъпят на сцената с неподражаеми гласове,...

"Kiss" обмислят прощално турне?

"Kiss" обмислят прощално турне?

от Катя Димитрова, Avtora.com | 21.02.2018 | 00:00

Спекулациите около предполагаемото прощално турне на рок легендите от "Kiss" се засилват с всеки изминал ден. Повод за възобновяването на слуховете е новината, че групата е поискала да патентова името "The End of the Road".

Звездата Елена Папаризу покорява за първи път София на 27 май

Звездата Елена Папаризу покорява за първи път София на 27 май

от Катя Димитрова, Avtora.com | 20.02.2018 | 23:38

Една от най-успешните и популярни гръцки звезди Елена Папаризу за първи път ще излезе на българска сцена на 27 май 2018. Концертът на световноизвестната изпълнителка е в зала 1 на НДК, а билети вече се продават.

Рапърът Flex и танцьорът BallaN със съвместен проект

Рапърът Flex и танцьорът BallaN със съвместен проект

от Avtora.com | 20.02.2018 | 15:07

Рапърът Flex и танцьорът Калоян Димитров-BallaN – финалист от последния сезон на риалити предаването "Фермата", представиха пред меломаните съвместния си проект, озаглавен "Верен на мен".

Слави Трифонов ще пее в култовата "О2 Арена" в Лондон

Слави Трифонов ще пее в култовата "О2 Арена" в Лондон

от Красимира Георгиева, Avtora.com | 20.02.2018 | 11:35

Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" ще изнесат концерт в култовата зала "O2 Арена" в Лондон на 9 юни 2018. Това ще е тяхното трето излизане на сцена в британската столица след концерта им в зала "Астория" през 2004 година и след като през 2016 г. българска...

X